Els veïns de la Part Baixa es mobilitzaran aquestes Festes per protestar per les mancances que té el barri
  
Els veïns del barri del Port reclamen solucions per a un barri amb problemes de neteja, inseguretat, ocupacions, venta de droga i robatoris, i falta d'equipaments socials, entre altres problemes i mancances.

Les mobilitzacions arriben després de diverses reunions veïnals i amb partits polítics donant marge d'actuació a l'Ajuntament “qui ni tan sols ha mogut fitxa per complir la moció aprovada per unanimitat en plenari per emprendre accions de millora envers el barri”.

El veïnat assistirà al proper plenari municipal

Precisament serà al proper plenari del dia 27 on els veïns es faran sentir per reclamar que es compleixin aquestes mesures. Abans, l'associació farà visible el seu reclam i causa en la Baixadeta Infantil del dia 18, un acte que tradicionalment les entitats utilitzen per fer reivindicacions. Ho farà amb la Cucafera Petita, element vinculat a l'associació i el barri, entre altres accions per festes.

Tanmateix el veïnat començarà a organitzar-se des de la propera setmana on dilluns 17 setembre de 17h a 19h al magatzem carrer Sant Miquel,19 es demana col•laboració i materials per confeccionar pancartes, cartells informatius i nova trobada de contacte per empendre altres mesures i donar visibilitat a la problemàtica, a més de seguir-la plasmant i potenciant a xarxes socials mitjançant fotos, vídeos, queixes i missatges amb les etiquetes #PerUnBarriDigne i #YLaPartBaixaPaCuando.
Redacció TT - 16/09/2018 - 20:59h
fan lo típic
18/09/2018
08:57
Sempre et diuen que sí, que sí; i així marxes content. Però, després, "si te he visto no me acuerdo".
POBRE VEÍ
17/09/2018
12:57
Literalment....."NO HAY NADA": no tenim enllumenat, no tenim seguretat, no tenim neteja, no tenim casals d'avis, ni centres civics....i ja no ens queda paciència!
part alta
16/09/2018
22:37
Que gracia me hacen estos pobres vecinos cuando dicen que se movilizan para las fiestas cuando en la part baixa no hay nada.ja.ja.ja
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.