0 comentaris
16:32
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Repsol renova l'aposta per la fotografia castellera
  
Foto: Guanyadors del V Premi Repsol de fotografia castellera (F. Fèlix Miró)
Repsol ha renovat el patrocini amb la Nit de Castells, que celebrarà la seva tretzena edició el 15 de desembre al Centre Cultural de Valls. El patrocini dona suport a la Nit i al concurs de fotografia castellera, que aquesta setmana ha activat la sisena convocatòria.

El concurs Repsol de fotografia castellera, com en els anys anteriors, està articulat sobre dos premis: el professional, en què es premiaran cinc imatges guanyadores, i el de votació popular, en què els quatre premis s’atorgaran mitjançant els vots obtinguts la pàgina de Facebook de la Revista Castells. El volum total de premis abasta els 2.000 euros.

El termini per participar en la categoria professional finalitza el 30 de novembre, a les 10h del matí. Els participants poden lliurar els seus treballs a través del correu electrònic info@revistacastells.cat fins al pròxim 30 de novembre. Els guanyadors del premi professional de la temporada 2017 van ser Pere Toda; Jon TC; Laia Solanellas, i Gemma Soldevila, que es va endur el quart i el cinquè premi. S'hi van presentar una trentena de fotògrafs i més d'una seixantena de fotos.

La categoria per votació popular finalitza el 12 de desembre. L’any passat s’hi van presentar 118 imatges, que van obtenir prop de 12.000 vots. Els guanyadors van ser Aitor Úbeda, Xavier Vicente, Natàlia Masferrer i Andrea Ramos.

Repsol i la Revista Castells han signat un conveni de col•laboració que renova la condició de Repsol com a patrocinador de la Nit de Castells, en el marc d'aquest acord es realitza el concurs de fotografia, que enguany celebra la seva sisena edició i el patrocina, com en les cinc anteriors edicions, la companyia Repsol: una empresa compromesa amb les tradicions i la cultura popular, i especialment amb el món casteller. Mostra d'això és el patrocini que fa del Concurs de Tarragona o la seva col•laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC).

La nova edició de la Nit se celebrarà dissabte 15 de desembre, per posar el colofó a la gran temporada castellera, al Centre Cultural de Valls i lliurarà deu premis de diferents categories. L’acte serà retransmès en directe a través de La Xarxa per a les televisions locals de Catalunya. La Nit és una iniciativa de la Revista Castells i està organitzada per aquesta publicació, l’Ajuntament de Valls, La Xarxa de Comunicació Local i TAC 12.

Bases del VI Premi Repsol de Fotografia Castellera:

Categoria professional

S’hi poden presentar fotògrafs professionals amb fotografies castelleres de la temporada 2018 publicades en un mitjà imprès o digital o presentades a una exposició o mostra cultural i artística.

Les fotografies s’enviaran en format digital a l’adreça: info@revistacastells.cat, abans del 30 de novembre de 2018 a les 10h del matí.

Cada participant pot enviar un màxim de 3 fotografies.

S’entén per fotògraf professional aquella persona que habitualment publica fotografies de manera remunerada en mitjans de comunicació, editorials, exposicions o altres manifestacions periodístiques, culturals o artístiques.

En cas de dubte, el jurat pot demanar als participants que acreditin la seva condició de “fotògraf professional”.

S’entén per fotografia castellera qualsevol instantània que faci referència a un motiu casteller.

S’estableixen cinc premis, el primer dotat en 700 €; el segon en 350 € i el tercer en 150 € i el quart i el cinquè en 100 €

Els participants han de declarar explícitament que tenen els drets de la fotografia presentada, que en cas de litigi, ells en són els responsables i que correspon a la temporada 2018.

La Revista Castells podrà reproduir i utilitzar les fotografies rebudes, i es compromet a citar-ne l’autor.

El jurat estarà format per professionals de la fotografia, el periodisme i persones representatives del món casteller.

El veredicte del jurat es farà públic durant la XIII Nit de Castells de Valls, el 15 de desembre de 2018. En la mateixa Nit s’atorgaran els premis.
Els participants accepten aquestes bases en el moment de presentar-se al premi.


Categoria popular

Convocatòria oberta a qualsevol persona que presenti una fotografia castellera corresponent a la temporada 2018.

Els participants podran penjar les seves fotografies en un espai habilitat per al concurs a la pàgina de Facebook de la Revista Castells. La participació començarà el 20 de novembre de 2018 i finalitzarà el 12 de desembre de 2018 a les 12 del migdia.

Cada participant pot participar amb un màxim de tres fotografies.
S’entén per fotografia castellera qualsevol instantània que faci referència a un motiu casteller.

S’estableixen quatre premis, el primer dotat en 300 €, el segon en 150 €; el tercer en 100 € i el quart en 50 €.

Els participants han de declarar explícitament que tenen els drets de la fotografia presentada, que en cas de litigi ells en són els responsables i que correspon a la temporada 2018.

La Revista Castells podrà reproduir i utilitzar les fotografies rebudes, i es compromet a citar-ne l’autor i el mitjà de comunicació on ha estat publicada anteriorment, si aquest és el cas.

Els premis s’atorgaran per votació popular a través de la pàgina de Facebook de la Revista Castells.

Els premis s’atorgaran a la XIII Nit de Castells de Valls, dissabte 15 de desembre de 2018.

Els participants accepten aquestes bases en el moment de presentar-se al premi.
Redacció TT - 22/11/2018 - 16:32h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat