Battestini s'obrirà al trànsit i l'aparcament serà zona blava
  
Fotografia d'arxiu
El carrer Doctor Battestini s’obrirà al trànsit a partir del dimecres 2 de gener i l'aparcament en superfície donarà pas a una zona blava d'aparcament en superfície.

Amb el canvi d'any l'aparcament Battestini, gestionat per l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona, cessarà l'activitat. D'aquesta manera el carrer s'incorporarà al viari municipal de lliure circulació, en sentit únic de circulació, amb entrada pel carrer de Pere Martell i sortida pel vial de servei de l'avinguda Roma.

Les prop de 150 places de què fins ara constava l'aparcament es reconvertiran en zona d'estacionament regulat de curta durada (zona blava), amb l'objectiu de promoure una major rotació d'aparcaments.

El conseller de Mobilitat i president d'Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero, ha explicat el motiu d'aquest canvi: "El govern municipal ha decidit que la zona de Battestini es converteixi properament en la futura estació central d'autobusos municipals. Hem optat per adaptar-nos progressivament a aquesta decisió i ampliar el nombre de places d'aparcament en rotació fins que comencin els treballs d'adequació de l'estació. Paral•lelament, la maquinària de l'aparcament Battestini aprofitarà per traslladar-se a l'aparcament de l'avinguda Catalunya, que s'havia quedat obsoleta i així podrem restablir el servei amb normalitat".

Els 14 abonats que tenia l'aparcament Battestini han estat recol•locats als aparcaments municipals Imperial Tàrraco i Rambla Companys.

La nova ordenació viària i regulació de l'estacionament entrarà en funcionament el dia 2 de gener. No obstant això, aquell mateix dimecres començarà la substitució de la maquinària i la instal•lació dels parquímetres, de manera que es preveu la zona d'estacionament regulat sigui cent per cent efectiva a finals de setmana.
Redacció TT - 22/12/2018 - 08:58h
quin desastre
30/12/2018
11:37
Com tot el que fa el consistori tarragoní. La remodelació del passeig marítim des del Fortí de Dalt fins a l'Arrabassada ha quedat escanyolit. I el tram del Fortí de Dalt fins al Miracle com quedarà si fan el carril bici?
ESTA CAGADA ES DEL PP?
29/12/2018
11:41
Como se presta el PP a hacer una cagada de tal embergadura? El PP ha perdido el norte. Todo se pega, y Gobernar con Ballesteros es normal que se peguen cagadas de este tipo.
Jam
28/12/2018
18:37
lo del parking subterrani ja ho tenen pensat per quan acabem de pagar el de JaumeI
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat