La Platja del Miracle ha acollit per primer cop el Bany de Sant Silvestre
  
El 34è Bany de Sant Silvestre de Tarragona s'ha celebrat per primer cop a la Platja del Miracle aquest 2018 com a canvi d'urgència i última hora degut a les obres al Passeig Marítim.

Aquest 31 de desembre l'últim bany de l'any no podrà realitzar-se a la platja petita prèvia al Miracle, junt al Port Esportiu, degut a les obres que s'hi realitzen al passeig marítim i que manté tallada la vorera, part de la calçada i els accessos a la platja.

L'Associació de Veïns del Port, organitzadora, va interessar-se per aquest fet fa dues setmanes abans de promocionar l'acte a mitjans i dissenyar el cartell, per assegurar-se que no seria un entrebanc. Tot i que en un primer moment es va indicar que no hauria problema, l'entitat veïnal ha conegut aquest dijous que finalment amb les obres no finalitzades en aquest tram i per seguretat, caldrà reubicar el tradicional bany per primer cop a la Platja del Miracle.

Des de l'organització s'assenyala que el Port de Tarragona ubicarà un senyal informatiu a la ubicació habitual per tal que els banyistes i assistents estiguin informats però reconeixen patir que el canvi d'última hora a quatre dies i el desplaçament fins l'altra punta del passeig pugui generar inconvenients afectant els actes pevis o a aquells que arribin justos de temps a la ubicació habitual.

A les 12h han tingut lloc els jocs de platja i a les 12.30h enguany s'ha programat la 1a Travessia nedant del Club Natació Tarraco com a novetat. Després del bany de les 13h ha arribat l'avituallament i entrega de premis.
Redacció TT - 28/12/2018 - 09:23h
els 15 primers banys de sant silvestre
30/12/2018
11:24
http://www.tinet.cat/portal/sheet-show.do?id=58228
seràs la segona vegada
29/12/2018
12:36
L'11è Bany de Sant Silvestre (31 desembre 1995) també es realitzà a la platja del Miracle perquè "la platgeta" no estava en condicions. Podeu veure una breu història dels 15 primers Banys
http://www.tinet.cat/portal/sheet-show.do?id=58228
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat