0 comentaris
23:23
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La Plataforma Farts de Soroll inicien la campanya 'Les desvergonyes del soroll de la Part Alta'
  
Des de la Plataforma “Farts de Soroll de la Part Alta de Tarragona” ho expliquen així:

“ Aquesta iniciativa vol mostrar la tasca que estem fent com associació, així com fer pública la deixadesa i la desídia per part de l'Ajuntament de Tarragona en relació a les problemàtiques de la Part Alta.

Iniciem aquests capítols amb un exemple de la manca de resposta o de la mala praxis en les que ens trobem quan volem accedir a informació pública per part de l'Ajuntament. Fet que demostra la manca de transparència d'aquesta administració pública, tal i com constataven alguns mitjans de comunicació després que l'organització Transparencia Internacional España situes l'Ajuntament de Tarragona en el 99è lloc d'entre 110 consistoris en l'Índex de Transparència dels Ajuntaments (ITA).

Les desvergonyes del soroll a la Part Alta. Capítol 1: Resposta de la Begoña Floría a les audiometries reclamades.

La Plataforma Farts de Soroll vam entrar per registre els escrits 34140 del 2/10/2018 en referencia als concerts dels dies 17 i 18 d'agost als carrers Cos del Bou i a la revetlla de Sant Magí respectivament, on sol•licitàvem: “Ens facilitin els resultats dels mesuraments de control realitzats pels serveis d'aquest ajuntament durant la celebració d 'aquests actes. Recordem la obligatorietat de fer aquests controls, i sol•licitarem els corresponents a les Festes de Santa Tecla, un cop acabades aquestes.”(...) sense contestar encara.

"Ens facilitin els resultats dels mesuraments de control sonomètric dels següents concerts enquadrats dintre les festes de Santa Tecla del 2018; que en el nostre Informe Santa Tecla 2018 presentat per registre d'entrada 37489 de 2018,a les pàgines 15 i 16 destaquem com actes en HORARI SENSIBLE”.

Sense tenir resposta de l'Ajuntament en el seu habitual silenci administratiu, el novembre vam tornar-ho a reclamar.

Setmanes després, rebíem una breu notificació per part de la regidora de l'Àrea de Cultura, festes i patrimoni històric en la que ens deia: "... informo que, fetes les consultes tècniques corresponents, no disposem de la informació que sol•licitem".

Des de la Plataforma confirmem que aquest Ajuntament o no fa la seva feina, o senzillament no vol donar informació pública perquè com ja intuïm, les revetlles superaven els nivells d'emissió acústica permesos per aquests tipus d'actes”.
Redacció TT - 30/01/2019 - 23:23h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat