El testament de la Concubina 25a vaticina el canvi de Ballesteros pels 'taronges'
  
El testament de la Concubina 25a del Carnaval de Tarragona, que tradicionalment prepara la Societat La Primitiva Terpsícore com a notària reial, ha profetitzat el comiat de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros en el text que es repartirà aquest dimarts de dol en edició impresa i per les xarxes socials.

La Concubina ha ironitzat sobre el canvi en la cadira de l’alcaldia que, segons sa majestat, passarà a mans taronges en les properes eleccions municipals. La violència de gènere ha servit per denunciar la manca d’igualtat entre el dos sexes, i els oblits en el programa oficial sobre el 25è aniversari de la Concubina i sobre el repartiment del propi Testament femení. Els capellans pederastes també reben la invectiva de la reina carnestoltenca.

El goven municipal de Ballesteros és acusat d’ineficàcia, d’arrimar-se a la feina feta pel Port de Tarragona malgrat no haver-hi participat, de la brutícia dels carrers, de l’omnipresència de coloms i estornells, del nefast estat del patrimoni històric, de la manca de visibilitat de la guàrdia urbana, i de la tria de l’Orquesta Mondragón com a “estrella” artística de la darrera Santa Tecla.

El Testament també preconitza la creació de l’associació Farts d’Amparito, per l’abús en la utilització d’aquesta melodia des del rellotge del mercat. Així mateix, temàtica del procés amb la denúncia de l’aposta espanyolista del govern del PSC-PP a Tarragona i el suport a la policia estatal per part de Ballesteros apareixen entre les crítiques.

Finalment, el llegat de la Concubina 25a reconeix la feina realitzada durant 30 anys per la comparsa Aquí hi ha marro, que enguany plega veles, i es mofa en l’apartat infantil –el Testamentet– dels jocs del Mediterrani i de l’enorme sobrant de marxandatge dels Tarracus.

Efemèrides
L’edició del Testament inclou una llista de 10 efemèrides en relació a actes perduts en el Carnaval per la manca de dotació pressupostària municipal per a la celebració, així com elements urbanístics que han caracteritzat l’etapa de Ballesteros, com el setè aniversari de l’enfonsament de la Casa Foixà al carrer Cavallers davant del Conservatori de Música, el sisè aniversari de la bastida del pla de la Seu davant de la catedral, i el recent tancament del Teatre Tarragona, obra socialista que ha tingut un final accidentat.
Documentació addicional
Redacció TT - 05/03/2019 - 15:57h
disseny dolent
08/03/2019
15:46
Quina cagada que la nova passarel·la mediterrània no travessi la calçada del passeig per sobre.
FGH
06/03/2019
21:34
DE MALO A PEOR
votant
05/03/2019
18:23
Impossible!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat