Sinhus Sport guanya el premi a millor comparsa del Carnaval de Tarragona 2019
  
Fotografia: Laia Marín
Aquest dimarts 5 de març de 2019 a la plaça de la Font s’ha fet públic el següent veredicte del concurs de comparses i lliurament dels premis del Carnaval 2019.

Els guardons han estat les següents:

Premi Honorífic "PARTICIPACIÓ 2019", a la comparsa que, a proposta de la Comissió del Carnaval, ha assistit a més actes i amb més persones: COMPARSA LA BALLARUGA

Premi Honorífic "ANÈCDOTA 2019" a la situació circumstancial que, a criteri de la comissió artística del Carnaval, hagi estat més simpàtica durant la celebració dels actes del Carnaval: a la comparsa AQUÍ HI HA MARRO per aconseguir aglutinar a totes les comparses en un dels moments més entranyables dels darrers 30 anys.

Premi Honorífic "COMPARSA SATÍRICA 2019", a la comparsa que, a proposta de la Comissió artística del Carnaval, tingui la temàtica més satírica: LA MURGA MATUTINA

15 Premis EX AEQUO a la Qualitat: a les quinze comparses que obtinguin millor puntuació en la Rua del Dissabte i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge de l’any 2020. Per ordre alfabètic han estat:

• AAVV L’Albada
• AAVV Residencial Palau – Torres Jordi
• La Ballaruga
• Carmelites
• Col.lectiu de dones de Sant Salvador
• Colours Fantasy
• Comparsa Cayo Largo
• Comparsa La Unió
• Comparsa Platinum
• Escola de Dansa i Grup Aerodance
• Fotem-li canya
• Grup de Dansa i Comparsa Disc 45
• Sinhus Sport
• Som i Serem
• Spectrum Comparsa


Segon classificat: Se li atorga el Trofeu "Ninot de Carnaval", 500€ i l’organització del sèquitde la Concubina XXVI durant el Carnaval del 2020, lluint una disfressa de nova creació, i serà l’encarregada de dur el Penó de la Reina del Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema de Dimarts a la comparsa: Som i Serem amb la temàtica Fantasia Masai.

Primer classificat: Se li atorga el Trofeu "Ninot del Carnaval", 800€ i l’organització del sèquit del Carnestoltes XXXIX durant el Carnaval del 2020, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l’encarregada de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema de Dimarts a la comparsa: Sinhus Sport amb la temàtica Samurai.

El jurat del Carnaval ha estat constituït per Anton Guasch, sastre; Montse Buqueras, estilista; Sara Sans, periodista; Esther Neila, coreògrafa; Pere Grané, dissenyador; Rodrigo Cannaval, director de BASF a Tarragona.
Redacció TT - 06/03/2019 - 07:49h
Fotografo a los organizadores del evento
08/03/2019
08:47
¿Podrian evitar el uso de chalecos reflactantes en los acompañantes de las comparsas? Provoca limitaciones de encuadres al capturar fotgrafias y momentos para evitar los reflejos o absorciones de luz que provocan al hacer fotos con flash durante la rua.
Evidentemente los fotografos deberiamos movernos para evitarlos pero ademàs de molestar más a sus componentes o público, perdemos fotografias de plano general.
Consideramos que la divulgación en las redes de las fotografias del Caranaval engrandece el propio Carnaval de Tarragona y de sus Comparsas. Los que lo hacemos de manera gratuita y por afición podemos aportar una buena publicidad gràfica de como se vive el evento en la ciudad.Gracias
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat