La Plataforma 8M del 'Camp' organitza aquest divendres la vaga general feminista a Tarragona
  
Un any més, diverses entitats, organitzacions, sindicats i partits polítics s’han organitzat com a Plataforma 8M del Camp per teixir entre totes lluita i sororitat i organitzar aquesta vaga general de 24 hores que no només serà laboral, sinó també de cures, de consum i estudiantil.

S’apropa una de les dates més significatives del nostre calendari: el 8 de març. "Som aquí, un altre any per denunciar i visibilitzar que vivim en una societat capitalista, heteropatriarcal i racista que ens invisibilitza i ataca en tots i cada un dels àmbits de les nostres vides. Hem trobat completament necessari fer una crida cap a una vaga general feminista de 24 hores i coordinar-nos com a Plataforma 8M del Camp. Perquè entre totes i teixint xarxa de lluita i sororitat aconseguirem d’una vegada per totes enderrocar aquest sistema que ens esclavitza, ens menysté i en última instància, ens mata.

Us convoquem a totes a participar i col•laborar a la vaga perquè n’estem fartes de la feminització de la pobresa. El sistema patriarcal i capitalista ens persegueix pel simple fet d’haver nascut dones i de classe treballadora. Són moltes les desigualtats que patim: estem marginades dels òrgans de poder i decisió, estigmatitzades i encasellades en les tasques de cura, explotades amb jornades laborals indignes i salaris paupèrrims, entre un llistat tristament extens d’opressions que patim al llarg de la nostra vida.

Els darrers últims mesos ens hem topat amb una realitat crua: el discurs de l’extrema dreta cada cop va guanyant més popularitat. Per això, com a dones feministes ens veiem en l’obligació d’assenyalar-ho i condemnar-ho de ben a prop. En aquest 8 de març volem aconseguir que les companyes racialitzades i les companyes de la lluita LGTB no rebin més discriminacions: tanquem els CIEs i enderroquem la llei d’estrangeria. Perseguim tots els atacs homòfobs, lesbòfobs i transfòbics.

Us convoquem també per totes les companyes que no podran ser amb nosaltres aquest 8 de març. La violencia masclista ens assassina. Aquest any 2019 s’han comès 15 feminicidis a l’Estat Espanyol, 3 d’aquests als Països Catalans.

Per això i molts altres motius, estem disposades a treballar colze a colze i teixir una xarxa d’autodefensa per combatre ferotgement el feixisme, el patriarcat, el capital, i qualsevol altra eina d’opressió que atempti contra les nostres vides. Us cridem i animem a participar de tots els actes previs i posteriors a la vaga general feminista. Alcem-nos, empoderem-nos. Volien enterrar-nos, però no sabien que erem llavor".

Actes al voltant del 8 de març:

VALLS
10:00 Ruta “Els carrers també són nostres” (Plaça Sant Francesc)
12:30 Lectura del Manifest (Plaça del Blat)
13:00 Vermut i dinar popular (Plaça de la Zeta, casal La Turba)

REUS
7 de març, 20:30 Marxa de torxes (INS Salvador Vilaseca)
8 de març, 9:00 Manifestació des de la Plaça de la Pastoreta
12:00 Concentració (Plaça Mercadal)
9 de març, 12:00 Cercavila i vermut feminista a la Plaça de la Farinera (amb PD i concerts)

TARRAGONA
7:00 Esmorzar (Plaça Imperial Tarraco)
9:00 Piquets informatius (Plaça Imperial Tarraco)
11:30 Inici del cercavila feminista des de la mateixa Plaça Imperial Tarraco

8 de març 18:30
MANIFESTACIÓ UNITÀRIA DEL CAMP des de la Plaça Imperial Tarraco de Tarragona
Redacció TT - 07/03/2019 - 07:55h
cholllo para los feministas el matriarcado
10/03/2019
11:12
En la sociedad matriarcal ni se habla del aborto. Lo saben las feministas?

https://www.tiempoar.com.ar/nota/conocer-el-matriarcado-te-enfrenta-a-tus-propios-prejuicios

1.-La familia está formada por la madre, los hijos, las hijas y los hermanos y hermanas de la madre. No hay padres ni maridos. Ellas pueden cambiar de pareja , acostarse con quien quieren El hombre visita a la mujer, él no tiene casa propia, tiene relaciones y a la mañana siguiente se va.
No viven juntos, ni tienen propiedades en común, ni forman una familia entre ellos. Los hijos son solo de la mujer
Los hombres trabajan menos que la mujer, sin apenas responsabilidades, viven toda la vida con la madre.
Igualdad 0
la procreacion es femenina?
09/03/2019
21:50
"la procreación es esencial para el mantenimiento de las especies; en nuestra sociedad hay una desvinculación creciente entre matrimonio y procreación"
. La reproducción asexual es aquella en la que no interviene la unión de dos células sexuales. Los animales que se reproducen asexualmente presentan estructuras simples como lo son las esponjas, celentéreos, tunicados, anélidos y equinodermos
https://www.clinicasabortos.mx/reproduccion-humana
La reproducción humana es un proceso de tipo sexual, que permite la creación de nuevos seres humanos, porque intervienen los dos sexos. A través de esta se produce la fecundación en el cuerpo de la mujer gracias a la unión del óvulo y el espermatozoide
el regne és femení
09/03/2019
17:29
Societat matrical vol dir viure en pau i harmonia respectant el nostre entorn; la terra, la vida, la procreació és femenina. Societat patriarcal vol dir viure en guerra i destrucció contínua no respectant el medi ambient de vida; alguna pau és ocasional i temporal. Per què Déu? Per què no Deessa?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat