Més de 500 persones envolten la Catedral de Tarragona tot ballant la sardana
  
@Beliklein
@Beliklein
@Beliklein
@Beliklein
@Beliklein
@Beliklein
@Beliklein
A les 18’00h. puntual, d’aquest diumenge, s’iniciava l’audició prèvia a l’acte principal de l’Envoltem la Catedral. Estava tot llest, els 600 metres de perímetre de la Catedral senyalitzats, el cablejat llest, l’amplificació provada i a punt, els voluntaris als seus llocs, i una munió de gent vinguda d’arreu del país, d’Igualada, de Berga, de Barcelona, de Manresa, de Bràfim, de El Morell, de Valls, de Torredembarra, una llista que s’anava ampliant a mesura que passava la tarda. La Cobla La Principal de Tarragona era l’encarregada de la part musical.

S’apropava l’hora, i des de megafonia s’informava de les indicacions necessàries per tal de que tot anés com calia. I així va ser, a ¾ de 7 de la tarda, era l’hora en que més de 500 persones van envoltar la Catedral de Tarragona tot ballant la sardana “Montblanc, Capital de la Sardana” del compositor i president de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa.

Es va plantejar com una fita aconseguir tants dansaires com per envoltar la Catedral, i es va assolir amb un èxit aclaparador de participació. L’emoció va ser palpable a tots els participants, les cares ho deien tot, ho vam aconseguir.

Sens dubte, aquest acte ha estat el més rellevant que s’ha fet fins ara, i el que més repercussió ha tingut, no era tasca fàcil, però la gent es va bolcar de valent, i així ens ho feien saber a l’organització. L’objectiu principal era donar més visibilitat de la Sardana i de l’entitat Tarragona Dansa, i podem afirmar, que ho estem aconseguint.

Ara ens esperen nous projectes i nous reptes dins l’aniversari, com les audicions d’estiu a la Rambla Nova, el Puja aquí dalt i balla per les festes de Sant Magí, el Concurs Història en que es pretén participar al Concurs que es farà a Tarragona, amb colles fetes d’ex dansaires de diferents èpoques, una exposició fotogràfica, unes jornades de portes obertes, un espectacle on es podrà gaudir de la Sardana en diferents variants anomenat Sardansa i un Concert Presentació d’un nou CD.
Redacció TT - 25/06/2019 - 09:04h
Sardanes a la Part Alta
25/06/2019
11:43
La Catedral... i més.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat