Sandra Ramos 'critica' Carla Aguilar per incomplir el compromís de l'Aliança Tarragonina de Protecció Animal
'Tarragona podria haver estat pionera apostant per una colònia urbana de porcs vietnamites'
  
Els porcs vietnamites s'estan convertint en la serp de l'estiu, i segueixen acaparant l'actualitat informativa tarragonina.

En aquest cas, i després que l'equip de govern, hagi dit la seva; i l'ONG Nova Eucària, per la seva banda, també. Aquest dimecres ha estat el grup municipal del PSC el que s'ha volgut pronunciar al respecte.

En aquest sentit, la portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, juntament amb la directora de Nova Eucària, Anna Carbonell, han explicat que la ciutat de Tarragona “podria haver estat pionera apostant per una colònia urbana de porcs vietnamites”. Ramos ha explicat que aquest projecte, treballat per l’entitat animalista, era el “més adequat i ètic” per a la colònia d’aquesta espècie situada molt a prop del barri de Sant Pere i Sant Pau.

El PSC ha volgut posar en valor la tasca “voluntària i altruista” realitzada per Nova Eucària que anava acompanyada d’un projecte educatiu “pioner i transgressor”. Aquest refugi urbà animal, que volien dur a terme els i les socialistes tarragonines, constava de construir un cercat a la Muntanya de l’Oliva per a que aquests animals poguessin conviure sense causar cap problema als veïns i veïnes i també d’una conscienciació a la ciutadania apostant pel no abandonament de cap espècie.

Ramos ha criticat que la consellera de benestar animal, Carla Aguilar, és la primera electa que incompleix el compromís de l'Aliança Tarragonina de Protecció Animal que van signar tots els partits el passat 6 de maig. Aquest document emplaçava als nous consellers i conselleres a construir una colònia controlada de porcs vietnamites en un cercat i a no apartar els porcs vietnamites del seu nou àmbit. “Els animals no tenen la culpa de les persones que per desgràcia abandonen espècies que no són autòctones”, ha sentenciat la portaveu socialista.
Redacció TT - 14/08/2019 - 16:39h
Rimel
17/08/2019
22:01
Los cerdos que no sean del que tiene un burro...
un tapa a l'altre
17/08/2019
13:00
De tant en tant surt la fortuna dels Pujol per despistar i no pensar en els corruptes.
VEU CIUTADANA
15/08/2019
11:32
Los podrían hospedar el el hotel, de lujo Jaime I por el precio de la inversión mas de cuarenta millones , estarían comodos¿ y que pasa con la malversación de caudales públicos , eso no se investiga
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat