0 comentaris
09:33
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) confia a NothingAD el pla de mitjans digitals per a la campanya de programes de 2019
  
Una escola de negocis tan important com la IL3-UB de la Universitat de Barcelona no podia deixar en mans de qualsevol tot el màrqueting dels seus programes internacionals i nacionals de postgraus. Després d'una llarga recerca i selecció entre les millors agències de màrqueting del país, l'única que ha passat totes les proves i s'ha posicionat per davant de tota la resta és l'agència NothingAD, amb una puntuació de 89,56 sobre 100 i una puntuació màxima en l'apartat tècnic dels requisits que es demanaven.

La promoció de tot el pla de mitjans online per als apartats internacional i nacional de l'Institut de Formació Contínua de la UB, serà tant per a programes de postgrau presencials com per als de format en línia, i ho han adjudicat tot a NothingAD per un pressupost de 180.000 euros.

A més d'haver superat les proves, l'agència ja comptava amb l'experiència necessària i amb el tipus de clients anteriors com per poder fer-se càrrec d'un projecte tan prestigiós com aquest, oferint garanties i resultats.

NothingAD, una agència especialitzada en Inbound Màrqueting

La trajectòria de l'agència NothingAD la marca una experiència contrastada des de fa més de 10 anys, naixent com a agència independent quan encara les empreses del país no apostaven per fer inversions massa altes en mitjans digitals o en estratègies de SEO, SEM i Inbound Màrqueting.

Amb el temps, aquesta agència amb oficines a Barcelona i a Navarra, es va anar especialitzant en sectors del màrqueting que emergien i que requerien certificacions especials per a provar ja no els coneixements, sinó fins i tot els mètodes emprats. El dia d'avui NothingAD és una agència Google Partner amb certificacions a Google Ads i Analytics, cosa que parla amb claredat sobre la fiabilitat de la seva gestió amb totes les eines de màrqueting de Google. Compta a més amb la certificació Silver Certified Agency Partner Hubspot, que la converteix en especialista en estratègies d'inbound i en l'ús de les millors eines del mercat per crear aquest tipus de campanyes. I fins i tot compta amb la distinció de Keap com agència certificada Infusionsoft, un programari tipus CRM per automatitzar multitud de processos de màrqueting i vendes dels seus clients.

IL3-UB: Una gran oportunitat i una gran responsabilitat

Per dos dels dirigents més importants de NothingAD, la possibilitat de treballar l'estratègia de l'Institut de Formació Contínua de la UB ha estat acollida amb alegria, amb motivació i il•lusió. Per al seu director Ferran Burriel, és l'oportunitat per demostrar que una agència com aquesta, que ha pogut amb altres moltíssim més grans a l'hora de guanyar la contesa per treballar amb aquest compte, està capacitada per donar el mateix servei i atenció a un client tan gran, com a altres que ho són menys, i aconseguir igualment els millors resultats possibles.

I el director d'estratègia Marc Enric Vidiella comenta també que poder treballar per a una marca tan ben instaurada i potent com IL3-UB, és una oportunitat i un repte tremendament estimulant, i que creu fermament en aconseguir els millors resultats.
Publi-espai - 27/08/2019 - 09:33h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat