0 comentaris
18:39
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
ConvoAPPTGN aprova amb nota alta després d'un any de la seva posada en marxa
  
ConvoAPPTGN, l’agenda de rodes de premsa del "Camp de Tarragona", s’ha convertit un any després de la seva posada en marxa en una eina imprescindible per a la tasca habitual dels periodistes, convocants i estudiants tarragonins.

Així, un 98,5% dels usuaris fan una valoració bona o excel•lent de l’aplicació mòbil impulsada per la Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes de Catalunya i Repsol i desenvolupada per l’empresa Technodac amb l’objectiu d’incloure en una sola plataforma totes les convocatòries de premsa.

Sara Sans, comissària del projecte, i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, han presentat avui en roda de premsa les dades de valoració d’aquest primer any de funcionament de l’APP.

Un total de 434 usuaris s’han donat d’alta de l’aplicació per estar al dia del calendari de rodes de premsa. D’aquests, un 45% són periodistes de mitjans i un altre 40% treballen en gabinets decomunicació. Destaca que el 15% són estudiants de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que treballen sobre el calendari en algunes assignatures del Grau de Periodisme.

El 87% dels usuaris visiten l’aplicació amb molta freqüència (entre dos i tres cops per setmana o a diari) i el 97%assegura que és una eina que els hi facilita la feina.

ConvoAPPTGN ha publicat en un any 2.044 convocatòries de premsa enviades per 207 entitats. Ajuntaments, consells comarcals, Diputació de Tarragona, Generalitat, Subdelegació del Govern, partits polítics, universitat,entitats socials o mediambientals o actors econòmics com el Port de Tarragona, AENA, l’Associació Empresarial Química de Tarragona o PortAventura figuren en el llistat de convocants.

El fet de ser una eina fàcil i intuïtiva, que permet segmentar les rodes de premsa segons els interessos de l’usuari (per zones, seccions o convocants) i les notificacions en forma de push que s’envien al telèfon mòbil quan hi ha una convocatòria o un canvi d’última hora són alguns dels aspectes que més valoren els usuaris de la plataforma.

Prop del 52% han conegut ConvoAPPTGN per un anunci als mitjans de comunicació, a través de la pàgina web del Col.legi de Periodistes o gràcies a les xarxes socials.

L’aplicació es pot descarregar a través de les plataformes virtuals d’IOS i Android de forma totalment gratuïta i està finançada per Repsol, en el marc del conveni de col•laboració signat amb el Col•legi de Periodistes.
Redacció TT - 18/11/2019 - 18:39h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.