Renovació de voreres i arbrat al carrer Mallorca
  
Fotografia: Ferran Groove
Fotografia: Ferran Groove
Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de renovació del paviment de les voreres i de l’arbrat al carrer Mallorca, entre la TAP i la plaça Ponent.

Aprofitant els treballs de la nova pavimentació, els tècnics municipals han considerat necessari substituir l’arbrat d’un tram del carrer perquè està molt envellit, planteja problemes de seguretat, resulta de difícil manteniment i està mal encaixat en la seva ubicació. Aquests arbres es reposaran amb uns altres que milloraran les condicions de seguretat i accessibilitat , la previsió és que com a molt tard, el mes de març de l’any vinent ja estiguin plantats els nous.

D’altra banda, s’estan efectuant els treballs de la nova pavimentació de les voreres amb rajola tipus Tarragona. Les obres tindran una durada de dos mesos i el cost econòmic és de 71.148 €.
Redacció TT - 24/11/2019 - 09:48h
Què ve ser això?
28/11/2019
15:48
Quan muntin cues de persones per assistir a un espectacle de la ex-plaça de toros, facin el favor de respectar el pas dels vianants.
Un dia, el que vigilava la cua, em va barrar el pas i de males maneres em va dir a on anava. Es pensava que em volia colar
On vaig? Cap a casa? On haig d'anar? Aleshores em va fer sortir de la vorera. Inaudit!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.