0 comentaris
23:19
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Eduard Xatruch, dels restaurants Disfrutar i Compartir, presenta la Guia Gourmand 2020 amb importants novetats
Els guardonats són Casa Macarrilla 1966; L'Original; Eduard Agell, del Xiringuito Miramar; Tryp Guadalajara; Vertmouth Yzaguirre; i Cava Mas Gatell
  
La Guia Gourmand 2020, ha estat presentada aquest dilluns al restaurant de Cambrils, Casa Macarrilla 1966, després de gairebé 3 dècades amb importants novetats, destacant el nou logo -de disseny minimalista-, que exemplifica la modernització de la Guia Gourmand i la digitalització dels seus continguts.

El nou “Gourmand” encapçala també la nova web guiagourmand.cat que ofereix una reestructuració de la informació i eines tant útils com la geo-localització de l’usuari o el filtratge dels diferents establiments a fi d’accedir amb més precisió i velocitat a les notícies desitjades. En definitiva, un procés d’actualització dut a terme per l’empresa barcelonina “Salvador Web Consulting & Services” que consolida a la Guia Gourmand com a un mitjà especialitzat en gastronomia i restauració adaptat a les últimes tecnologies de la informació.

Apadrinada i presentada pel prestigiós xef Eduard Xatruch, dels restaurants Disfrutar, de Barcelona (2 estrelles Michelin) i del Compartir, de Cadaqués, la Guia Gourmand 2020 guardona en aquesta nova edició a:

- Restaurant de l’any 2020: Casa Macarrilla 1966, Cambrils

- Hotel de Congressos de l’any 2020: Tryp Guadalajara, Guadalajara

- Restaurant Revelació de l’any 2020: L’Original, “Experiències gastronòmiques”, Cambrils

- Xef de l’any 2020: Eduard Agell Hernández, Xiringuito Miramar, Vilanova i la Geltrú

- Vermouth de l’any 2020: Yzaguirre Herbal Vintage, Morell

- Cava de l’any 2020: Mas Gatell, Bonastre


L’acte, presidit per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora Marta Borràs, s’ha iniciat amb unes paraules d’agraïment del director de la Guia, Fèlix Llovell, als assistents, excusant la presència del subdirector, Ramon Segú, per motius de salut.

També ha tingut paraules d’agraïment per a l‘Eduard Xatruch i per a tots els que han fet possible aquesta 29ª edició, destacant la tasca duta a terme per la Marta Pérez i la Berta Sendra de l’equip realitzador.

Seguidament Eduard Xatruch ha presentat, i glosat, la Guia, destacant la importància que per als restauradors tenen les guies gastronòmiques i la tasca que la direcció d’aquesta ve fent durant tants anys.

Salvador Colom ha presentat la nova web, ja que a més de la publicació en format llibre, editat per Arola Edicions, la Guia Gourmand estrena també, posant-se al dia dels més avantguardistes formats “on line” una nova web: www.guiagourmand.cat amb un disseny atractiu i exclusiu adaptat a la imatge corporativa de la marca, per tenir un website actual, modern i ben estructurat, que incorpora a la vegada, la revista “Gastronomia i Turisme”.

A continuació s’han lliurat els Guardons 2020, en un acte molt emotiu, que ha conclòs amb unes paraules d’agraïment i reconeixement de l’alcaldessa cambrilenca, Camí Mendoza, envers la gran tasca que desenvolupa la Guia Gourmand.

El restaurant Macarrilla 1966 ha ofert el dinar a tots els assistents.

Recordem que la “Guia Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, aporta una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments. Incorpora els millors restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i en els últims capítols, titulats “altres llocs d’interès” s’inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, París, i Selva Negra. En total, informació més de 500 establiments que interessen al “Gourmand”.

Els restaurants de Catalunya i Andorra s’han puntuat després de la visita als mateixos, tenint també en consideració les opinions remeses pels lectors. La valoració de l’establiment s’estableix amb el següent criteri: cuina, màxim 6 punts. Decoració i marc físic màxim 2 punts. Celler màxim 1 punt i Servei i detalls, màxim 1 punt. La màxima puntuació suma 10. En la versió digital s’atorguen els símbols “Gourmand” fins a un màxim de 5 (similars a les “estrelles” de Michelin o als “sols” de Repsol.

En el quadre d’honor es relacionen els millors restaurants qualificats amb 5 “Gourmands”: El Celler de Can Roca, Via Veneto Caelis by Romain Fornell, Cinc Sentits, Disfrutar, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà.

A les comarques tarragonines, els millors segons la Guia Gourmand 2020 són: Can Bosch, Deliranto, L’Antic Molí, les Moles, Villa Retiro, Joan Urgellès, Sanromà, Casa Macarrilla, Miramar de Cambrils, Mas Folch, Quatre Molins, La Goleta i Miami Can Pons.
Redacció TT - 25/11/2019 - 23:19h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat