Tarragona participa a Turquia a les jornades sobre el futur de les ciutats intel.ligents
  
L’Ajuntament de Tarragona participa aquests dies a Çanakkale (Turquia) a les jornades que se celebren al voltant del Projecte d'Agermanament Urbà entre la UE i Turquia. Associació per al futur de les ciutats intel.ligents.

La delegació de Tarragona està encapçalada pel conseller responsable de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny; i pel conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo.

El conseller Fortuny ha donat a conèixer a Turquia els projectes l’administració digital, és a dir, la transformació de l’Ajuntament de Tarragona en una organització que posa en valor les dades per una millor presa de decisions i així guanyar en eficàcia i eficiència en la provisió i prestació dels serveis públics. Durant les jornades, Fortuny ha explicat que “les ciutats s’han convertit en plataformes i ecosistemes digitals basats en dades, que promouen la connectivitat, la innovació oberta, l’emprenedoria, el seguiment i la col.laboració”. I ha afegit: “En aquest procés de transformació s'està seguint un full de ruta que implica implementar un sistema d’informació integral i integrat en totes les àrees de gestió de l’organització; així com establir i consolidar la base digital del nou govern electrònic, transversal, col.laboratiu i interoperable i continuar amb la Tarragona Oberta. “És a dir, una aposta per la transparència, participació i col.laboració basada en dades obertes i rendició de comptes.Finalment, continuarem amb l’aposta de l’Ajuntament per treballar implementant el model de ciutat com a plataforma per reunir tota la informació, coneixement, compartir-la internament per a la presa de decisions dels gestors municipals i externament amb la ciutadania”, conclou Fortuny.

Per altra banda, aquesta jornada de treball a Turquia servirà per teixir una xarxa de ciutats agermanades amb interessos comuns. Çanakkale i Tarragona s’han emplaçat a treballar conjuntament en projectes de patrimoni amb l’objectiu de promocionar-les des del punt de vista turístic i també divulgar la història.
Redacció TT - 09/01/2020 - 13:44h
xerraires de teatre còmic
14/01/2020
16:48
En pic tenen el sou a la butxaca ja no els preocupa res més ni el que diuen.
Vaja transformació de pandereta
09/01/2020
21:53
Tarragona ciutat intel.ligent sense trens.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat