Suspeses totes les línies d'autobús Municipal per combatre la pandèmia
  
L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) suspendrà a partir d’aquesta nit, a les 00.00h, el servei de totes les seves línies. En aquests moments, l’EMT està reconfigurant totes les línies municipals d’autobús per reconvertir-les en un servei a demanda de les necessitats essencials que es deriven d’aquesta situació de confinament.

Una mesura única i que servirà per reduir dràsticament la mobilitat per la ciutat de Tarragona. “No té sentit sortir al carrer; el que hem de fer és quedar-nos tots a casa perquè és l’única manera de combatre aquesta pandèmia”, explica l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

Es podrà trucar al 657784724 per sol.licitar serveis essencials. Així mateix, s’informarà a cada parada amb un paper dels serveis essencials.

Anu.lats els Mercats de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador

Atenent que hi ha alternatives als barris per proveir-se i que l’objectiu és limitar al màxim els desplaçaments i espais compartits, se suspenen els mercadets no sedentaris de SPSP i Sant Salvador. “Recomanem el confinament dins del propi barri, ens hem de moure el mínim possible i anar d’un en un”, recorda l’alcalde de Tarragona.

Es mantenen els de menor tamany, el del Fòrum i la Móra per l’absència d’alternativa de producte fresc. ESPIMSA vetllarà per garantir les condicions de seguretat i higiene.

Tanca l'OMAC

Per altra banda, també es tancarà l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) de la Rambla Nova.

Recordem que la Guàrdia Urbana ja ha començat a sancionar als establiments i vianants que no respecten el confinament. “Serem molt estrictes amb les actituds que contravinguin el confinament”, ha conclòs l’alcalde.
Redacció TT - 17/03/2020 - 20:58h
tancament
20/03/2020
12:05
Tothom tancats a la República de Casa Seva.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.