L'Ajuntament habilita el pavelló municipal del Serrallo per a persones sense sostre
  
"El pavelló municipal del Serrallo acull, a partir d'aquest dimecres, a persones sense sostre per tal de garantir el seu allotjament i atenció en el context de la fase d'Alarma pel Covid-19", així ho ha anunciat la consellera i presidenta de l'Institut Municipal de Serveis Socials, Carla Aguilar-Cunill.

"S'ha adoptat aquesta decisió per la situació d'excepcionalitat que estem vivint que requereix que tothom tingui un lloc on confinar-se" i actualment els dos centres que presten el servei de sensellarisme, l'Alberg de la Fundació Bona Nit i la Pensió Carme, no són suficients per garantir la cobertura a tot aquest col•lectiu tan vulnerable, ha explicat Carla Aguilar-Cunill.

El pavelló municipal del Serrrallo té les prestacions de protecció i higiene que es requereixen, ja que disposa de diferents wc i vestidors amb les seves dutxes. L'espai s'ha habilitat per a l'estada de persones i s'ha cobert el parquet del pavelló.

S'han disposat 25 llits, respectant els espais mínims per tal de garantir les normes bàsiques de seguretat i higiene, i si fos necessari se'n disposaran més.

La Creu Roja, cobrint les funcions de organització humanitària, és la institució encarregada de l'atenció directa de les persones allotjades en aquest espai. La Creu Roja garantirà l’aplicació dels protocols establerts per aquest tipus de confinament de manera estricta per tal d’evitar contagis.

L'elaboració dels àpats va a càrrec de Joventut i Vida de Bonavista, en el transport i repartiment dels àpats Creu Roja vetllarà per les condicions adequades de transport per no trencar la cadena de fred.

La consellera, Carla Aguilar-Cunill, ha expressat l'agraïment de l'Ajuntament i de l'IMSS a la Creu Roja Tarragona, de l'entitat Joventut i Vida i de l'empresa de neteja La Bruixa la seva col.laboració per tirar endavant aquest servei de confinament a les persones
Redacció TT - 19/03/2020 - 09:58h
molt encertat
23/03/2020
13:20
Aplaudeixo la mesura.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.