Acord entre consistori i veïns de la Part Alta per tancar mitjançant una pilona el trànsit al Portal del Roser
Els veïns del carrer Cavallers i perpendiculars que tinguin pàrkings disposaran d’un comandament per poder accedir-hi
  
Després de la reunió mantinguda aquest dimecres entre el tinent d’alcalde de Mobilitat, Carles Castillo, la tinent d’alcalde de Patrimoni, Rosa Rossell i els representants dels veïns de la Part Alta, s'ha arribat a l’acord de tancar al trànsit el Portal del Roser mitjançant una pilona mòbil que funciona amb comandament. D’aquesta manera els veïns que tinguin pàrkings a la zona del carrer Cavallers i els carrers perpendiculars, com Mediona, Comte o plaça Sant Miquel hi podran accedir amb un comandament, de la mateixa manera ho podran fer els serveis d’urgència.

La col•locació de la pilona es farà quan s’acabin les obres d’arranjament i adequació de l’arc, i que segons va dir la tinent d’alcalde de Patrimoni als veïns, pot allargar-se més d'un mes depenent del que determinin els tècnics.

Segons ha expressat el portaveu de l’AAVV de la Part Alta, Josep Mª Yago, estan d’acord amb la mesura adoptada perquè és un pas endavant cap a la peatonalització, tot i que lamenten que es faci “a corre-cuita” ja que considera que l’ordre natural hagués estat primer conèixer els informes i les conclusions extretes de les diferents reunions que es van mantenir per tal de fer el “Pacte de Mobilitat”, i després prendre les mesures corresponents, però no només amb el Portal del Roser, sinó també clarificar altres qüestions com les zones de càrrega i descàrrega.

Per la seva banda, el president de l’AAVV Casc Antic i Voltants, Francesc García, valora de forma positiva la mesura, perquè suposa un principi per paetonalitzar el barri i per la preservació del Patrimoni. De totes maneres, és prudent i vol esperar a veure com funciona aquesta mesura per fer una valoració.
Pili Domínguez - 04/06/2009 - 10:49h
1963
08/06/2009
14:09
Esto essssssssssssssssssss verdad y masssssssssssssss
Chimo
08/06/2009
13:29
Pues si los que mandan le toman el pelo Señor Jo, porque es presidente, si según usted es se lo torean como las vaquillas de mi pueblo je,je....
Comentari eliminat
08/06/2009
13:21
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat