Aprovada la normativa d’ocupació de les terrasses a la plaça de la Font, que suposarà la retirada de llicència de terrassa als locals que la incompleixin en dues ocasions
  
La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns la normativa de l’espai d’ocupació de les terrasses de la plaça de la Font. S’ha traçat un croquis per determinar els metres que els locals poden ocupar, depenent del tamany de la façana i del de l’interior del local, amb vies de pas. Es tracta d’una ampliació respecte a la normativa, tot i això, l’espai és inferior del que ara mateix estan ocupant a la plaça. Degut a la crisi, durant els mesos de juliol, agost i setembre, els locals podran posar una filera més de taules.

Els locals tenen uns dies per adaptar-se a la normativa, i a partir d’aquí, tots els que no la compleixin seran multats, i com a novetat, als que incompleixin dos cops les normatives tant d’ocupació com d’horaris, se’ls hi serà retirada la llicència de la terrassa durant 12 mesos. Aquesta mesura respon a la necessitat d’endurir la normativa ja que, segons va manifestar el tinent d’alcalde de Mobilitat i Seguretat, Carles Castillo, a molts locals els hi sortia a compte haver de pagar la multa que ascendeix a aproximadament 600 euros.

L’adaptació de la normativa d’ocupació de les terrasses es posarà en pràctica primerament a la plaça de la Font però després s’estendrà a totes les zones de la ciutat. En aquest sentit, Castillo va apuntar que els propers llocs on es tractarà el tema és a la plaça del Fòrum i dels Sedassos.

Conjugar descans i oci és un tema en que serà difícil arribar a un acord. Mentre que veïns volen que es respecti l’horari de tancament dels locals, que segons la normativa és a la una de la matinada els dies laborals i a les dues els divendres, dissabtes i vigílies de festius, els restauradors volen ampliar l’horari a l’estiu. Aquest tema serà tractat més endavant per l’Ajuntament, que tot i la postura inflexible dels veïns confia en arribar a un acord entre ambdues parts.
Pili Domínguez - 04/06/2009 - 20:00h
Catala Montilles
10/06/2009
14:09
I tant Jo al meu també m'agrada estar en la Pau de la Font no et jóde però si jo tingués un pis en la plaça d'anys abans que m'arribessin aquests urbanitos muntant-se el quiosquet sense respectar la normativa permisos i civisme estaria al costat dels veïns. A mi personalment com a tu no et gustaria tenir aquestes granges de gallines boges sense respectar el descans del del veí treballador el de les 7 h. Del matí. Jo m'apunto al BOICOT a les terrasses, per cert que hi ha uns quants que tenien locals en el Port i ara pugen a tocar els cataplines als veïns,BOICOT,BOICOT
jo
10/06/2009
13:48
Cabreado, t'aguantes, a mi m'agrada, estar a la plaça de la Font. No vegis com han pujat de preu els habitatges i cases.
Si voleu esteu a temps a proposar al nou POUM, que us canvien la casa o pis de la P. Fin per un altre d'HPO. Una mica d'ordre i un poc de G. Urbana i tot arreglat. Viu i deixa Viura, ha de ser el lema.
Vecino Cabreado
10/06/2009
12:39
BOICOT,BOICOT,BOICOT a las terrazas plaza de la Font
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat