L'Ajuntament restringeix l'accés a la platja per la Revetlla de Sant Joan
  
L’Ajuntament de Tarragona ha decidit, en el marc de la prevenció de la Covid-19 i per evitar aglomeracions, no permetre l’accés a les platges per la Revetlla de Sant Joan per fer trobades de grups de persones, ni tampoc fer-hi fogueres a la sorra.

Aquesta restricció començarà a les 20 hores del dia 23 de juny, tot i que es recomanarà abandonar la zona de platja a partir de les 19 hores.

D’altra banda, sí que estarà permès l’accés de les persones als passeigs marítims de les platges en aquelles que n’hi hagi o l’accés a les guinguetes o negocis de restauració instal.lats en el límit de les platges (l’Arrabassada, la Llarga o la Mora).

Per tal de garantir la viabilitat del compliment d’aquesta mesura des l’Ajuntament de Tarragona s’informarà a la població amb el suport de Personal Voluntari de Protecció Civil i es destinaran els efectius necessaris de control d’accessos, de vigilància i ordre de la Guàrdia Urbana. En definitiva, es reforçarà la seguretat per evitar que a la sorra s’hi celebri cap festa o centració de persones que pugui suposar un risc per la transmissió de la Covid-19.
Redacció TT - 13/06/2020 - 09:43h
aquelles grans festes
16/06/2020
13:39
Quant enyoro aquelles revetlles que es feien als masos. Foguerada i coets. Per finalitzar la Coca de Sant Joan. Ah, es feia de dia una hora més aviat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
AAA-
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.