La CUP considera que cal una intervenció integral pels joves que queden fora del sistema
  
Dimarts la consellera Inés Solé es va reunir amb el gerent de Serveis Socials, Josep Miquel Bertran, i la seva responsable política, la consellera Carla Aguilar, per tal d’abordar la situació dels joves extutelats, que està afectant a diverses zones de la ciutat. En aquesta reunió, la CUP va voler conèixer el funcionament del sistema actual, les estratègies que s’han estat seguint fins ara i sumar esforços per anar a una de cara el futur.

La formació explica que un any després les problemàtiques s’accentuessin, “s’ha fet evident que reduir la intervenció únicament a l’àmbit policial no soluciona el problema”. En aquest sentit, tant la CUP com l’IMSST van coincidir en la necessitat d’una intervenció integral de les persones que avui dia queden fora del sistema; això representa “una intervenció efectiva des de totes les arestes d’aquest conflicte polièdric; educativa, formativa, ocupacional, jurídica i sanitària, entre d’altres”.

La regidora Solé també va coincidir en la necessitat d’una “coordinació eficaç” entre els diferents agents implicats, com són els tècnics de Serveis Socials i la Generalitat, els cossos policials, Serveis Penitenciaris i Salut. Finalment, la regidora cupaire exposa que donada la situació actual “ens hem de posar al costat de Serveis Socials per ajudar i contribuir a donar la millor solució possible, des de tots els prismes i de manera eficient, a aquests joves; i abordar el tema en clau de ciutat ja que, com a tal, ens interpel•la a totes”.
Redacció TT - 09/06/2021 - 11:19h
Juanjo
09/06/2021
22:15
¿Pero la CUP no era antisistema?
avança't
09/06/2021
18:02
Fa uns dos o tres anys, dos jovenets que portaven una pilota em fan fotre dues pilotades a l'esquena esperant jo el bus. Entre ells s'acusaven l'un a l'altre. Segurament que em volien acollonir. A la segona pilotada em vaig dirigir cap a ells fotent-lis crits que se sentien a tot Tarragona. Els vaig acollonir jo a ells i van marxar amb cara d'espantats. Crec que encara va fer més efecte que els hi recriminés en català. Que s'han cregut aquests marrecs que et venen a robar?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.