El Consorci de la TDT del Camp de Tarragona ha adjudicat la producció dels serveis informatius del canal públic a una UTE encapçalada per 'Iniciatives de Televisió S.L' que actualment gestiona Canal Reus
L’adjudicació del Consorci presidit per la Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, té un import de 708.000 euros
  
El Consorci per la gestió de la Televisió Digital Terrestre del Camp de Tarragona (TACOALT) ha adjudicat el contracte de producció dels serveis informatius i d’altres serveis audiovisuals del futur canal públic, a una UTE encapçalada per “Iniciatives de Televisió S.L”, participada entre d’altres per Andreu Buenafuente, Carles Francino i Xavier Grasset, que actualment i com empresa privada gestiona Canal Reus. Es dóna la circumstància que la capital del Baix Camp no participa al Consorci que està format pels ajuntaments de: Tarragona, Constantí, Valls, Montblanc, Vila-seca i Salou, i està presidit per la Tinent d’Alcalde i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria.

Les altres dues empreses adjudicatàries són Pro-crea propostes creatives SL de Valls, i Mediaframe Producciones SL de Tarragona.

L’import de la concessió és de 708.614,04 euros. Coincidint amb aquesta adjudicació s’ha iniciat el procés per seleccionar 8 periodistes que formaran part dels serveis informatius de la televisió digital.

Actualment la TDT del Camp de Tarragona emet la carta d’ajust al canal 54 i s’espera que a la tardor comenci a emetre en període de proves i de forma regular a finals d’any.
Redacció TT - 17/06/2009 - 18:39h
xavi
18/06/2009
17:31
Ens consta de bona tinta que un dels 8 periodistes serà David Àrias, de la nissaga Àrias... Q deu ens agafi confessats, quina referencies teniu d'aquest?
TAC-OJONA
18/06/2009
16:06
He vist els Tarracojona! a TAC-ojonoa i ho he llegit despres a TT. impresionant on arriba el català administratiu de les administracions de Tarragona. La llengua es perd o no es manté.
El Pantera Tulipán
18/06/2009
15:58
Una mostra més de capitalitat ...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat