La designació de Tarragona com a seu dels Jocs 2.017 i la reelecció de Ballesteros en “mans” de la Verge de Montserrat
Mario Rigau i Angel Martín de Sande, pelegrinen al Santuari de la Patrona de Catalunya
  
Vista del Santuari de la Verge de Montserrat
Tarragona 21, sota el titular: “Dos coneguts tarragonins, de pelegrinatge a Montserrat”, informa que el president executiu de la Candidatura 2017, Mario Rigau, acompanyat del sindicalista Angel Martín de Sande, inicien aquest dijous una caminada de cent quilòmetres que els ha de conduir al Santuari de la Verge de Montserrat.

Per Rigau, a part de la seva devoció, aquesta caminada respon a la intenció de demanar a la Verge que Tarragona sigui la Seu organitzadora dels Jocs 2.017; Martín de Sande que també es declara devot i comparteix el desig de Rigau, afegeix que per la seva part demanarà a la Patrona de Catalunya que Ballesteros guanyi les properes eleccions municipals, ja que es declara “'Pepfelixista”.

El digital que seguirà "l'excursió" dia a dia, també ens explica alguns “simpàtics detalls” de la preparació per aquest repte dels esforçats “esportistes”, com ara per exemple, que De Sande habitualment corre i camina, i que Rigau sol acudir al gimnàs.

Els dos pelegrins tenen previst arribar a Montserrat dissabte a la nit, on seran rebuts per les seves famílies, per retornar posteriorment tots plegats en cotxe a Tarragona.
Pitu Tarrasa - 09/09/2009 - 22:52h
13/09/2009
22:25
"Kikita ni pongo" esdevenir pàtetica NENA es el pitjor que hi ha, pregunta-li a la susanita F.
Ara, si t'HAS de dedicar R.P.R, a fer de palmerilla, et manca un parell de fabades, i una arengada al punt, encara has d'apendre ara mateix a enfilar l'agulla.
JBL
13/09/2009
21:49
KIKA, ja en tornarem a parlar d'aquí a un temps, que és qui posa les coses al seu lloc. Llàstima que llavors ja s'hauran "folrat" en c/c. (Bé, tots no. El comparça no els veurà passar ni de lluny). Apa, siau!
patiño
13/09/2009
20:31
kika ja em diràs quin tarragoní pot tenir enveja d'aquests dos personajillos; Un consell: per molt que intenteu netejar-los la imatge la gent sap qui són. Per molt que intenteu crear webs digitals per fer-los sants i posar les bondads fantasmagòriques del psc tot i bufant-vos d'algunes persones, la gent us coneix. Dediqueu-vos a crear treball per a tothom, no enxufats, i poseu remei a la crisi que encara no ha tocat fons per molt que ZP digui que comença a veure la llum. Deixeu-vos de xorrades i treballeu pel poble que per això us paguem. La gent ha deixat de creure en els polítics i, sobre tot amb el psoe
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.