Parc Central canvia de gerència
Pere Pairó assumeix el càrrec i haurà de fer front a una situació complexa després del tancament dels Lauren
  
Fotografia de TotTarragona
El nou gerent: Pere Pairó
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
El fins ara gerent del centre comercial El Boulevard de Vitòria-Gasteiz, Pere Pairó, ha assumit des de fa poc més d'una setmana, segons ha pogut saber TT, la gerència de Parc Central en substitució d’Ana López que portava al càrrec prop de tres anys. El canvi es produeix segons l'empresa, seguint una filosofia del grup de rotar periòdicament als alts directius d’una capital a un altre.

Tot i que encara es desconeixen els objectius que es marcarà, el que està clar és que el panorama que es troba no és gaire positiu. A més de lidiar amb una crisi econòmica, Parc Central s’ha quedat aquesta darrera setmana sense els cinemes Lauren, un dels atractius de les ofertes d’oci del complex i que ha provocat el malestar dels comerciants del centre. La desaparició de les sales de cinema podria significar un descens de fins a un 12% del consum als establiments de Parc Central i pot comportar la fallida de molts negocis. En els darrers mesos un total de vuit establiments han tancat portes i una quinzena estan en situació límit.

Cal afegir, que des de que l’aparcament de Parc Central és de pagament, les vendes han baixat un 50%, una decisió molt poc encertada pels comerciants sobretot per haver-se pres en temps de crisi.
Redacció TT - 20/10/2009 - 12:57h
L'Inspecció
21/10/2009
09:01
Jo plantearia una forma de protesta, fer boicot al parc central i no anar durant un més o durant el nadal, segur que es replantejaven alguns temes... perjudicaria una mica als petits comerços pero no a les grans cadenes instal.lades... jo personalment des de el pagament del parking i ara amb els cinemes tancats, segur que no ens veuen el pel...
anònim
20/10/2009
21:49
Els comerciants no poden decidir res, aquestes són decissions del centre comercial i llestos. Intersport també plega i es trasllada i esperat que això només és el principi
NOYAKKI MATURI
20/10/2009
19:55
Si no es posen les piles amb els temes cinema i aparcament, que no vinguin amb romanços.
Si vols recollir, bé has de plantar, no?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.