0 comentaris
17:49
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L’Ajuntament de Tarragona i la Secretaria per a la Unió Europea impulsaran conjuntament activitats per fomentar un major coneixement sobre la UE a Tarragona
La Secretària per a la Unió Europea, Anna Terrón, i l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acorden impulsar conjuntament activitats d’informació, de difusió i de comunicació sobre la U
  
Foto: Mauri
El Govern de Catalunya, per mitjà de la Secretaria per a la Unió Europea, i l’Ajuntament de Tarragona consideren que la col•laboració entre ambdues administracions – la regional i la local- és la fórmula més indicada per al compliment dels objectius d’Europe Direct a la ciutat de Tarragona, i amb aquesta intenció es comprometen a crear sinèrgies entre els mitjans que dediquen a les tasques d’informació i comunicació sobre la UE en aquesta ciutat.

Europe Direct consisteix en una xarxa de punts o enllaços d’informació distribuïts per tot el territori de la Unió Europea amb la missió, entre d’altres, d’oferir als ciutadans i ciutadanes informació, assessorament, assistència i resposta a les seves qüestions sobre les institucions, la legislació, les polítiques, els programes i les possibilitats de finançament de la UE com també fomentar activament el debat local i regional sobre la Unió Europea i les seves polítiques. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Tarragona s’impulsarà la creació d’un punt d’informació sobre la Unió Europea a la ciutat, que a més, servirà per a facilitar la difusió i el recolzament de les candidatures per al 2016 i 2017 a nivell europeu. Seguint en aquesta línia de treball per al foment del coneixement de la UE, també s’iniciaran els passos per a la creació de la Xarxa de Ciutats Germanes Europees.

Algunes de les activitats tindran lloc en el marc de la Setmana Europea a Tarragona, coincidint amb la celebració del Dia d’Europa (9 de maig) i tindran com a protagonistes els ciutadans i les ciutadanes de Tarragona, especialment els joves, als quals s’intentarà transmetre els valors positius de la integració europea. En aquest sentit, es programaran tallers sobre la UE en diverses escoles i instituts d’educació secundària de la ciutat. L’any 2010, Tarragona acollirà els XX Jocs Juvenils Europeus que tenen com a objectiu promoure la convivència entre joves de diferents ciutats europees, mitjançant diferents competicions esportives, actes culturals, recreatius i visites turístiques a la ciutat.

Altres accions aniran adreçades a impulsar una major participació en les eleccions al Parlament Europeu que tindran lloc el 7 de juny de 2009.

També es programaran activitats en el marc de l’Any europeu de la innovació i la creativitat (2009) juntament amb les entitats del món socioeconòmic de la ciutat.
Redacció TT - 16/12/2008 - 17:49h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.