La catedral de Tarragona es tancarà quan s’iniciï la quarta fase de les obres de remodelació
Aquesta quarta fase s’aprofitarà per a realitzar cates arqueològiques
  
Aquest dimecres, en el transcurs de la presentació del llibre “El Cant de Lloança”, Mossèn Francesc Gallart, degà del Capítol de la Catedral de Tarragona, ha manifestat que la tercera fase, que comprèn l’exterior de la Catedral, “ja està acabada”. La quarta fase, que comprèn tot l’interior de la Catedral – la nau central, les naus laterals i el transsepte- i que consisteix en treure la pintura i renovar aquelles pedres que estiguin fetes malbé, començarà properament.
Segons ha apuntat Mossèn Barbarà, la quarta fase podria aprofitar-se per realitzar cates arqueològiques que serveixin per analitzar les restes del Temple d’August, que suposadament es troben al subsòl de la Catedral. Aquest fet suposarà que la Catedral romandrà tancada al públic, tot i que no s’ha especificat la durada d’aquest tancament.
Les obres de la capella del Santíssim està previst que s’acabin el 15 de desembre. Pel que fa al nou orgue, el vicari general de l’Arxidiòcesi de Tarragona ha manifestat que ja s’està fent a Holanda i s’instal•larà a Tarragona entre finals del 2009 i principis del 2010.
Mossèn Gallart ha explicat, també, que entre aquesta setmana i la vinent es començarà l’última fase de l’acabament de l’estructura del Museu Diocesà, que afecta a les construccions del carrer de Sant Pau.
Redacció TT - 26/11/2008 - 17:29h
ULL
26/11/2008
23:37
El Rigau ho sabia per això ès va casar al setembre, tenia informació priveligiada.
marameua
26/11/2008
23:22
tt la nova web m'agrada, la Catedral hauria de tenir més atenció i promoció per part de tothom ja que ès un bon ejemple de construcció que abarca diferents epoques i estils i malgrat això es poc coneguda dels mateixos ciutadans de Tarragona
Comentari eliminat
26/11/2008
23:14
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat