Chartreuse presenta el licor de Santa Tecla 2011
  
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Aquest dimarts, Chartreuse ha presentat a la gelateria Sirvent de la Rambla Vella les ampolles de licor que ha elaborat expressament amb motiu de les Festes de Santa Tecla.

A la presentació hi han assistit la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Carme Crespo, així com la responsable comercial de Chartreuse a Catalunya, Marianne Waffelaert.

És la mateixa empresa, tan lligada a la nostra ciutat, qui explica les característiques de l’edició d’enguany de la beguda de les Festes:

“És una alegria per a Chartreuse sumar-se un any més a les celebracions de Santa Tecla.
La Chartreuse celebra aquest any els 20 anys de la seva filial a Catalunya.
L’empresa propietat de Chartreuse que s’encarrega de la promoció i comercialització del licor a la península i que va ser creada al 1991.

Després de més de 100 anys d’història compartida entre la ciutat de Tarragona, els Tarragonins i el Chartreuse tenim el plaer de presentar-los:
L’edició especial i Limitada de Chartreuse per a la Santa Tecla 2011

Els monjos cartoixans elaboren des de fa uns anys un licor especial que dediquen durant les seves festes a la ciutat de Tarragona, es un Chartreuse groc de 43º. També fruit del manuscrit secret que custodien des de fa més de 400 anys i de les 130 plantes necessàries per a la seva elaboració. Aquest licor es diferencia del Chartreuse tradicional de 40º evocant nostàlgicament, amb la seva graduació, el Chartreuse que es va elaborar a la Plaza dels Infants antigament.

Després d’un acurat i perllongat envelliment a les barriques del celler de licor més gran del món, 4000 ampolles de Chartreuse Groc de 43º i 1000 ampolles de Chartreuse Verd 55º lluirán el cartell de les festes d’aquest any a tot color a la seva contra etiqueta.

I per el gaudi dels col•leccionistes a la clàssica etiqueta frontal hem afegit el logotip de l’aniversari: “20 anys més amb Tarragona”.
I cada ampolla porta un fullet en el qual hem plasmat aquests 20 anys de celebracions, viatges, atencions i esdeveniments junt a la ciutat de Tarragona .
Cada ampolla serà protegida per un modern estoig amb forma de bosseta que té ús de glaçonera.

EL BARRILET DE SANTA TECLA, LA BEGUDA DE LES FESTES.

Oficialitzada pels Tarragonins com beguda de les festes el combinat de Chartreuse Groc (1/10) Chartreuse Verd (1/10) amb granissat de llimona (8/10).
Es consumeix, es comparteix i es transporta durant les festivitats gràcies a un envàs de 50 cl que la Chartreuse va idear ja fa més de 10 anys :el barrilet.
La seva decoració canvia cada any i per això ja s’ha convertit en objecte de col•lecció.

Per al disseny d’aquest any La Chartreuse ha volgut unir-se a la celebració dels castellers que van ser nomenats patrimoni de la humanitat i l’hem decorat amb un pilar davant de la catedral”.
Redacció TT - 13/09/2011 - 14:38h
fester
16/09/2011
15:38
La beguda de les Festes és beguda alcohòlica, on són els que fan bufar?
Wenceslau
15/09/2011
15:28
És que no hi ha festa sense alcohol? Quina poca estima.
Joan
14/09/2011
14:55
A més, tal i com diu, 20 anys de la filial a Catalunya, i tot i que segurament consumim el 99% de Chartreuse de Catalunya... la filial és a Barcelona!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.