Un altre aparcament del Parc Francolí tancat i barrat si no passem per caixa
  
Han tardat uns mesos, però finalment aquesta setmana han finalitzat les obres de condicionament, i a partir d'ara s’haurà de pagar per aparcar a la zona del “castell” dins del Parc Francolí, situat entre el carrer Josep Maria Tarrasa-Plaça Guàrdia Urbana, que fins ara era gratuït.

És el segon aparcament dins els annexos del Parc que passa per aquesta transformació.

Fa poc més d'un any que l'aparcament del Parc situat al costat de Torres Roma també va passar a ser de pagament.

En ambdós casos la Fundació privada Onada, gestiona els nous aparcaments.

El nou aparcament tindrà 230 places, que per tant se sumen a les 290 de l'anterior -520 places en total-, amb un preu d'uns 45 euros mensuals als abonats i fraccions per dia, encara per establir, però que es preveu siguin més baixes que la d'altres aparcaments de superfície.

Aquesta col•laboració entre l'Onada i l'Ajuntament és fruit d'un conveni-decret signat l'any 2011.

La Fundació privada Onada gestiona aquests aparcaments

Caldria precisar, que el que no és de rebut és que es privatitzin espais i aparcaments públics, ja que aquests no es poden transformar en aparcaments de pagament, doncs tenen una clau especifica de qualificació d’usos, que en cap cas es correspon a la d’aparcament de pagament, a favor d’una fundació privada, per molt lloable i altruista sigui la tasca de la mateixa.

Davant d’aquest fet, cal dir que la solidaritat és molt desitjable i necessària, però aquesta és voluntària, i cadascú decideix on i amb qui, o en que vol ser solidari.

Si el Sr. Ballesteros vol ajudar aquesta fundació, està molt bé, però que per decret, i per tant sense cap concurs públic, es posin “portes al camp”, en aquest cas als aparcaments d’un parc públic, és molt discutible.

Alliberar places de pagament

D’altra banda, recordem la promesa del Sr. Ballesteros, en incicar la seva campanya electoral l’any 2007, on va prometre intensificar les places gratuites d’aparcament. Però això no ha estat així. No tant sols no s’ha complert, sinó que s’han incrementat les places de pagament.
Redacció TT - 05/09/2015 - 21:36h
Gràcies a TT
09/09/2015
21:52
Gràcies a vosaltres TT. Perquè aquesta aberració legal i aquests xanxullos que tenen montats alguns no ha sortit per enlloc excepte aquí. És d'agrair que es faci ressò de coses així perquè se n'enteri quanta més gent millor. Aquestes coses a tot arreu menys aquí funcionen així: si una administració pública vol col·laborar amb un grup de potencial d'exclusió social (molt lloable i jo ho recolzo) el que s'acostuma a fer és dins dels treballadors contractats, una gran quota que formi part de la fundació en concret, però mai, MAI de la vida, atemptar contra els contribuents com ho han fet aquesta gent. Pocs precedents fora de Tarragona i gairebé cap a Europa.
no en té
09/09/2015
15:48
No té collons de posar zona blava al passeig de l'Arrabassada.
Tarragoní cremat
09/09/2015
13:34
El fet d'utilitzar fundacions de persones discapacitades, és vergonyós. Aquestes empreses s'haurien de fer servir en tasques que generin simpatia en la ciutadania: arranjaments de jardins, ....
CONSEQÜÈNCIES:
1.-Sóc tarragoní i ja no hi vaig a un Parc que s'ha pagat amb els meus impostos i als fons europeus. Entre Vilaseca i la Pineda, x.ex.: hi ha zones verdes immenses per passejar sense pagar i, de pas, tapejar alguna cosa i passar de Tarragona.
2.-Sóc tarragoní i prefereixo anar a comprar a Reus o a les Gavarres, on no he de pagar x aparcar.
3.-Ballesteros, tu i el teu PASOK, ja us ho trobareu.
4.-Les bicicletes de lloguer, us les haureu d'aparcar al c..., tu i tots els teus paquitos
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat