Un Ple extraordinari ha aprovat la urbanització d'Ikea
  
El Ple extraordinari d'aquest divendres ha donat llum verda, amb l'abstenció d'ICV i el vot en contra de la CUP, a l’aprovació definitiva del Text refós del Pla parcial urbanístic 10 on s’implantarà el centre comercial IKEA i l’accés a l’Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs mediterranis.

L’aprovació definitiva del Pla parcial, que ja va rebre el vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat el mes de juliol, és imprescindible per tramitar administrativament i aprovar durant els propers mesos els projectes d’urbanització i de reparcel•lació definitius, per part de l’Ajuntament.

Hom preveu que a finals d’abril estiguin aprovats els projectes d’urbanització i reparcel•lació definitius. Aleshores, Smhausa començarà la licitació de les obres d’urbanització del PP-10 en aquesta zona de Campclar, a tocar de la T-11.

El Pla Parcial té una superfície de 302.784 m2, dels quals, prop de 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial.
La resta de la superfície de l'àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.
Redacció TT - 28/10/2015 - 14:52h
Què ens volen fer creure? Més fum
29/10/2015
08:25
Ikea NO repararà ni podrà ser la cortina de fum de la mala gestió del consistori cap a les neo-ruines de la ciutat abandonada. Donar vida als barris per arreplegar algun vot amb un Ikea que encara dubto que sigui una realitat, donat que CAP DIRECTIU a aparegut afirmant que serà una realitat.Amb Ikea l'alcalde vol tapar el macrofracàs dels Jocs de segona categoria que amb 8 dies de durada ens vol fer creure que serà el canvi que necessita la ciutat? La gent som més inteligents i som capaços de deduir que TOT el consistori al plè que el 2017 serà un altra any més on Tarragona els seguirà patint. Nomès cal que s'inaguri abans l'Ikea que el Mercat Central amb el Corte Inglès ja va passar.
Pau Palau
28/10/2015
17:51
... i el guanyador és..... Sorigué!!!
ahi queda eso...
28/10/2015
17:08
... i xanet xanet cap al senadet
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat