Jigsaw British School, del grup Serviesport, construirà l'escola privada en anglès de Boscos
Un dels socis fundadors de Serviesport és l'actual cap d’Operacions i Serveis dels Jocs Mediterranis
  
Almenys així ho ha decidit la mesa de contractació de l’Ajuntament de Tarragona aquest migdia.

L’altra empresa que optava a l’adjudicació era l’Escola Internacional del Camp, promoguda pel Fòrum Cívic del Camp, presidit per Josep Maria Bachs, expresident de Basf España, que fa quatre anys va obrir un centre educatiu de similars característiques a Salou.

Un procés d’adjudicació que va motivar les al•legacions dels veïns, que finalment van ser desestimades, i també el rebuig d’algunes formacions Polítiques com ICV, la CUP, i C’s, que avui mateix ha demanat que l’Ajuntament reculi en aquesta decisió.

Els principals punts polèmics en aquesta concessió són el fet d’adjudicar un solar públic- municipal a una empresa privada, a un preu, com va avançar TT, pràcticament simbòlic, de 13.000 Euros anuals durant 50 anys, per uns terrenys d’uns 12.000 m2.

També cal recordar, que recentment TT va publicar una informació en la que recollia que en el que portem d’any, el grup Serviesport, del que és soci fundador, Gerard Monguió, cap d’operacions i Serveis dels Jocs Mediterranis, ja s’havia emportat l’adjudicació de quatre concursos municipals, per import de més d’1,1 MEUR. Anteriorment, a aquest grup ja se l’havien adjudicat d’altres contractes municipals.
Redacció TT - 25/11/2015 - 18:36h
Benito Camelas
27/11/2015
11:07
Carta a mi querido ayuntamiento de Tarragona!
Soy un ciudadano de Tarragona, al que la crisis ha maltratado económicamente y me cuesta llegar a final de mes. Había tenido la genial idea que quizás ustedes me podrían ayudar, igual que a ciertos amiguetes suyos he visto que ayudaron. Yo no solicito un terreno 12.000 m2, yo solicito una vivienda de 50 m2 por un módico precio. Haciendo una regla de tres con lo que cobran por dicho solar, me quedaría un alquiler de 54,17 euros AL AÑO.
Quedando a su disposición, reciban un cordial saludo.
Eli
26/11/2015
23:01
Vaja, vaja, amb la familia Montguió....quatre concursos? Jocs del Mediterrani? Ara una escola privada en terreny public? Ufff.
un bon futur
26/11/2015
22:06
Jugant, jugant, parlen i entenen l'anglès sense adonar-se'n.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat