CiU denuncia ocultisme per part de l’Ajuntament en l’esfondrament de l’edifici del carrer Civaderia
El tinent d'alcalde d'Urbanisme ha negat a TT l’acusació afirmant que l'informe tècnic descarta qualsevol implicació de l’edifici annex que està construint el Servei Municipal de l'Habitatge
  
CiU denuncia ocultisme per part de l’Ajuntament en l’esfondrament de l’edifici del carrer Civaderia
Aquest dimecres el grup de CIU de l’Ajuntament de Tarragona, ha denunciat que “hi ha un total ocultisme per part del consistori” vers la implicació en l’esfondrament de l’immoble situat al número 17 del carrer Civaderia, de l’edifici paral•lel, el número 15, propietat del consistori on l’ens hi està realitzant obres. “ Si bé no es tracta de prejutjar, ni res, ni a ningú, és evident que l’Ajuntament té que ser el primer interessat en esbrinar que ha passat i si les obres que efectua ell mateix, poden o no, ésser la causa del que ha succeït. I això requereix un informe tècnic i no tant sols les declaracions del Regidor d’Urbanisme”, han manifestat els convergents.

Finalment CiU ha afegit que “caldria saber què passa amb totes les promeses del Sr. Ballesteros que es refereixen a fer el TEDIS dels edificis de la Part Alta ja que han passat dos anys i l’Ajuntament no ha fet res”. “Si fa dos anys s’haguessin preocupat de donar prioritat a les accions del Pla Especial de la Part Alta, potser ara estaríem millor del que estem”, ha conclòs el regidor de CiU, Albert Vallvè.

TT s’ha posat en contacte amb el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Xavier Tarrés, qui ha negat rotundament l’acusació d’ocultisme, “ja que en tot moment l’Ajuntament ha manifestat que l’edifici del número 15 és propietat del servei Municipal de l’Habitatge, i s’hi estan construint habitatges de protecció oficial”.

Tarrés ha afegit que ja es coneix l’informe tècnic referent a les causes de l’esfondrament de l’immoble del número 17 que va caure parcialment el passat dilluns, “l’informe explica les causes concretes de l’esfondrament confirmen el que ja vam dir en el seu moment, el forjat de l’última planta va cedir provocat pel mal estat i la falta de manteniment de l’edifici per part del propietari”, ha dit Tarrés, qui ha afegit que l’immoble que està construint el Servei Municipal d’Habitatge al número 15 “va servir de bastó per aguantar l’estructura de l’edifici i el sinistre no fos més greu”, per tant “l’informe conclou també que les obres que s’estan portant a terme no han tingut res a veure amb l’esfondrament”.
Redacció TT - 22/04/2009 - 18:42h
1963
24/04/2009
19:37
Esto es verdad
Catala Montilles
24/04/2009
18:29
Esperem que la mateixa ajuda que van tenir els quatre de la calli Comte ho tinguin l'àvia i vicente perquè aquesta família si que es troben realment amb una mà davant i una altra darrere per culpa d'unes obres que realitza l'Ajuntament sense control de seguretat. I si que aquests són realment afectats, perquè si no és així senyora Rossell i senyor Coy I com persona afectada de no es que perquè en el carrer no sigui trobat mai vostè ni els seus recién coneguts afectats de la calli Comte I sobretot algun mitjà de comunicació censuri els comentaris d'alguns veïns que viuen dia a dia en el barri salut.
Jon
24/04/2009
14:23
L'ocultisme el fan els diaris que no expliquen (com feien fa 4 anys) que les obrs del costat les fa una empresa de l'Ajuntament o les grans explicacions del Tarres i la Rosell que ara sí que recorden que el manteniment es cosa del propietari. Pero la seguretat es cosa de l'Ajuntament i la cura i vigilancia també, sino a que bé lo de la policia de barri o d'apropament, a més el president pro-socialista Sr. Coy no crida tant com quan va passar lo del carrer Comte amb CiU al govern. Vaja que es beu el llautó.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat