La CUP amb els veïns de Boscos en el seu rebuig a una escola privada en un espai públic
  
Aquest dimarts 22 de desembre, el Grup Municipal de la CUP de Tarragona s’ha reunit amb l’Associació de Veïns de Boscos a petició d’aquests.

Els veïns i veïnes de Boscos han traslladat a la formació anticapitalista el rebuig de la seva assemblea general (192 vots en contra i dues abstencions) a la instal•lació d’una escola privada en l’únic solar de propietat pública municipal destinat a equipaments del barri.

Des de la CUP de Tarragona s’ha pres el compromís, ja explicitat en diverses instàncies de l’Ajuntament de Tarragona, d’oposar-se activament i de forma explícita a la instal•lació d’una escola privada, d’una empresa privada, en un espai públic de Boscos que anava destinat a equipaments. A Tarragona no li cal cap escola privada més i menys encara en terrenys públics llogats a preu de saldo (l’empresa pagarà mil euros al mes pel lloguer de l’espai). Boscos és una zona sense gairebé equipaments i aquest és un dels pocs espais públics que en podrien acollir, inclosa una escola... pública, és clar.

D’altra banda, des de la CUP es denuncia que la concessió de l’espai per a l’empresa privada durant 50 anys, que és el temps de concessió passat el qual l’espai l’edifici construït passarà a ser propietat municipal, el convertiria en una altra runa municipal per incloure en l’ampli catàleg que des de al CUP ja es va denunciar amb el projecte de “Grans Runes de Tarragona”.

Des de la CUP també es vol deixar clar que l’educació no ha de ser un negoci i menys encara es pot fer en un espai públic pagat a preu de saldo en un moment en què les limitacions pressupostàries són constants, amb l’oposició del veïnat que té al seu costat.
Redacció TT - 22/12/2015 - 14:18h
si ho mirem per la part bona
28/12/2015
01:42
Igual l'escola d'anglès fa un preu especial als veïns de Boscos.
Artur
24/12/2015
18:35
Com sempre, és millor tenir equipaments que escoles. La ignorància és sempre positiva.
I la resta de partits
23/12/2015
10:46
què en pensen? Això no va enlloc i cal aturar-ho. Esperem que tothom estigui a l'alçada i escolti els veïns.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat