ERC vol que es reactivi la construcció d'un pas soterrat a la Plaça dels Carros
  
Fotografia de Tot Tarragona
L’any 2012 entrava en funcionament el pas soterrat per a vianants a la Plaça dels Carros en una primera fase de les obres que havien de servir per suprimir el pas a nivell existent fins aleshores. 3 anys després, la segona fase del projecte que contempla la creació d’un pas per a vehicles encara no s’ha licitat.

El portaveu del grup municipal d’ERC-MES-MDC Pau Ricomà assegura que la construcció d’aquest pas ‘és una necessitat imperiosa per tal de solucionar la connectivitat del barri del port amb la platja i eliminar una barrera que allunya la ciutat del front marítim’. Ricomà recorda que, des que es va suprimir el pas a nivell per a vehicles ‘la congestió de trànsit al Carrer Reial s’ha agreujat augmentant la inseguretat viària i empitjorant les condicions mediambientals’. Per tot això, reclama que ‘És hora que es posi fil a l’agulla’.

És per això que els republicans presentaran al proper plenari del dia 25 de gener una moció per instar l’administració de l’estat espanyol, a través del ministeri de Foment i l’empresa pública ADIF, a iniciar la segona fase de les obres que han de permetre el pas de vehicles entre la Plaça dels Carros i el front marítim de Tarragona. Una moció que esperen rebi el suport de tots els grups municipals.

Des del grup municipal d’ERC-MES-MDC consideren que aquesta és una reclamació que ha caigut de l’agenda i s’ha de recuperar. Per Pau Ricomà, ‘l’equip de govern socialista de l’Ajuntament de Tarragona ha d’enfocar bé cap a qui dirigir les reclamacions i les queixes com aquestes’. El portaveu republicà recorda que ‘els incompliments de l’Estat espanyol en matèria d’inversions són continus’.
Redacció TT - 14/01/2016 - 14:29h
també
15/01/2016
18:03
Una altra solució seria elevar les vies i l'estació. I al bar i restaurant de l'estació una àmplia terrassa amb esplèndides vistes a la mar Mediterrània. I comunicació directe amb el Miracle per sota les vies elevades.
Matització
15/01/2016
13:30
Cert en vies fora s'acabat el problema.

En quan a l'obra, fonst del port diuen no hi ha cap Projecta, estudis de viabilitat i costos van determinar l'altísim cost de l'obra i l'imposibilitat per tenir que arribar sota el nivell freatic i afecta a restes romanes com la clavaguera romana.
VECINO
15/01/2016
13:05
Esto con la independencia de Cataluña se acuerda anular las vías y así no pasaran los invasores.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat