CaixaBank finançarà la construcció dels habitatges de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil
  
El conseller de Territori i president del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA), Josep Mª Milà, i el director de Negoci Immobiliari de CaixaBank a Catalunya, Josep Casas, han signat un acord de finançament destinat al projecte de construcció de 30 habitatges al solar on està ubicada l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona, als carrers López Peláez i Josepa Massanes.

Amb aquesta operació, que ascendeix a 4,3 milions d’euros, CaixaBank facilita l’inici de les obres de construcció d’aquesta promoció al mig de la ciutat que donarà resposta a la demanda d’habitatge existent al centre del municipi.

El projecte del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes preveu la construcció de 30 habitatges d’entre 55 i 87 m2 útils, 2 locals, 31 trasters i 31 places d’aparcament.

Es preveu que les obres comencin abans de l’ estiu.

El conseller d'Urbanisme de l’Ajuntament, Josep M. Milà, ha afirmat que “la signatura d’aquesta operació permetrà l’accés a l’habitatge de qualitat a preus assequibles al centre de la ciutat.”

El director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, ha destacat que “l’operació demostra el compromís de l’entitat financera amb Tarragona i amb les necessitats d’habitatge dels ciutadans”.
Redacció TT - 27/01/2016 - 11:20h
No cal
01/02/2016
11:24
2.980 pisos buits a Tarragona.
Filtre
29/01/2016
14:39
el banc que otorgue un crédit per construir i que desprès es subroguen (paguen) els adquirents, té la potestatd de filtre del adquirent, o sigui que pot negarse a subrogar el credit al adquirent si "no li agrada" o no obra un compte al seu banc on ingresi els seus sous i pagui els seus consums. A part de cobrar una comissió de subrogació. U antic direector del Banc Hipotcari a Tarragona va ser acusat per demanar que els subrogats compresin cédules hipotecàries (va sortir al Diari).
Caixa... bang, bang!
29/01/2016
01:33
Si hi ha negoci es farà, si no NO!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat