ERC no veu clar el contracte de remodelació del Camp del Gimnàstic
  
Preocupació al grup municipal d’ERC-MES-MDC pel plec de bases tècniques que ha de regir el contracte de prestació del servei d’assistència tècnica a la Fundació Tarragona 2017 per al desenvolupament d’infraestructures esportives dels Jocs. Els treballs que contempla el contracte són la redacció del projecte de reforma de l’estadi del Nàstic i la direcció de les obres, entre altres.

Després d’analitzar aquesta documentació, els republicans adverteixen de certs aspectes preocupants. D’una banda el document on es calculen els costos de les obres, el predimensionat de costos, especifica textualment que ‘en cap cas es contempla una reforma integral de l’estadi ni l’adequació a la normativa actual’. Aquesta intenció manifesta de no adequació a la normativa genera preocupació i més encara quan, en un altre apartat del plec, s’especifica que recaurà sobre l’equip tècnic de l’adjudicatari la responsabilitat sobre possibles omissions i infraccions de preceptes legals o reglamentaris. D’altra banda, en la previsió de les tasques a realitzar no es contemplen aspectes com les vies d’evacuació de l’estadi en cas d’emergència, fet que pot comportar problemes de permisos i de seguretat.

Des d’ERC-MES-MDC es mostren també sorpresos que el mateix contracte preveu també les tasques de supervisió de les obres de les diferents seus, a realitzar per la mateixa empresa. Una tasca de supervisió que encara no s’ha adjudicat mentre que en algunes seus les obres ja estan a punt de començar.

Per tot això, el grup municipal presentarà un seguit de preguntes al respecte en el proper plenari per tal d’esclarir si els condicions del contracte són les òptimes i com es donarà resposta a l’adaptació normativa i les necessitats en matèria d’evacuació.
Redacció TT - 03/03/2016 - 20:53h
el guanyara sorigue. algu ho dubte?
06/03/2016
11:50
tot es un altre prusés per que la que faci les obres sigui sorigue. final feliç.
oposició vigilant
04/03/2016
10:44
molt bé: els grups de l'opisició vigileu d'aprop els contractes relacionats amb Tarragona 2017, perquè ja tenim sobrada experiència del que pot passar amb contractes milionaris amb constructores; prou cara ens sortirà als ciutadans la broma dels Jocs, almenys que no sigui perquè se'ls embutxaqui algun corrupte
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat