S’inicien les obres del vial de servei a Campclar
El pressupost del projecte és de 2,8 Meur i està finançat pel Fons d’Inversió Local
  
Rotonda carrer Riu Segre amb Riu Llobregat
Segons informa l’Ajuntament de Tarragona, comencen les obres per urbanitzar el vial de servei de Campclar. El termini es fixa en 6 mesos i han d’estar acabades al desembre del 2009. El pressupost del projecte és de 2,8 Meur, finançats pel Fons d’Inversió Local.

Les obres consisteixen en la remodelació completa del vial amb la construcció de la calçada i ampliació de la vorera fins 11 metres en els quals s'incorpora un carril bici que dona continuïtat al ja existent entre Tarragona i Camp Clar, i fins al barri de Bonavista, aquest també inclou la renovació del servei d'enllumenat públic mantenint la tipologia de la resta de la vorera. Es preveu la construcció d'un col•lector de clavegueram que discorrerà per la calçada del nou vial de servei així com la renovació de la xarxa d'aigua existent.

L’Ajuntament ja està executant 10 dels 99 projectes d’obres que seran finançats a través del Fons d’Inversió Local. Els 23,8 Meur amb els que compta Tarragona s’han distribuït en petits i mitjans projectes repartits per tota la ciutat per tal que les petites i mitjanes empreses locals poguessin optar a executar-los. El nou vial de Campclar suposa el segon projecte de més quantia econòmica.

La posada en marxa dels Fons d’Inversió Local a Tarragona representa una ocupació de 976 treballadors, 123 més dels que s’havien previst; i dels 976 treballadors, 397 - el 40,68% - provenen de l’atur. També cal assenyalar, que dels 99 projectes d’obres, 84 s’han adjudicat a empreses de la província de Tarragona – de les quals 65 són de la nostra ciutat- i 15 d’altres indrets de Catalunya.
Redacció TT - 27/04/2009 - 16:52h
tarragoní
27/04/2009
21:47
aquesta es una bona obra esperem que ho facin en el temps previst.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat