L'AV Tarragona Centre insisteix en convertir la Plaça Corsini en un espai verd amb zona infantil
  
projecte de reforma del Mercat
L’AV vol incentivar el debat ciutadà sobre el futur de la Plaça Corsini.

"Des del gener de 2015 l’Associació de Veïns Tarragona Centre ha iniciat una campanya que té per objecte la redefinició de l’espai públic al voltant del Mercat Municipal de Tarragona. En el projecte de reforma del Mercat, la Plaça Corsini i voltants es defineixen com un espai buit, encimentat i alliberat de vegetació i equipaments urbans per tal de poder ésser utilitzat com emplaçament del mercadet ambulant. Des de l’Associació hem demanat que es redefineixi el projecte per tal de donar lloc a altres espais d’ús comunitari com un espai més verd, amb bancs, amb una zona infantil, zones d’ombra etc.

Algunes de les accions realitzades per reivindicar aquest ús polivalent han estat l’organització de recollida de propostes (més de 200 propostes presentades per la ciutadania), un taller sobre un procés participatiu, l’organització d’un acte en el qual es va emplaçar a les forces polítiques a posicionar-se sobre el tema durant la campanya electoral, reiterades entrevistes amb els grups municipals i en especial amb la Consellera de Comerç, la realització de diverses assemblees amb el veïnat, la realització d’un concurs de dibuix sobre com els nens voldrien la Plaça, la petició d’informació a la Consellera sobre aspectes concrets del retorn del mercadet a la Plaça etc. Finalment, el passat mes de gener vàrem tenir una entrevista amb els Consellers Ferrando i Milà en la qual se’ns va informar del projecte definitiu de la Plaça que, si bé incorpora algunes millores (algunes torretes i bancs, una font i una pèrgola) dista molt de respondre a les necessitats que nosaltres entenem té l’entorn".
Redacció TT - 07/04/2016 - 13:35h
a cada u lo seu
11/04/2016
11:31
El Mercat al Mercat. La Rambla per passejar.
Blas
09/04/2016
19:04
Boicot a bares y restaurantes veréis como bajan precios y no irán tan subidos con coches de marca que les pagamos los clientes y las hipotecas tanto lo mismo y encima se rien de los que les llenamos las bolsas de basura.Boicot.
ARRIBA ESPAÑA
la plaça del mercat per al mercat
08/04/2016
21:31
Ja n'hi ha prou d'omplir la Rambla cada dimarts i dijous de paradetes. Que tornin a allà on eren.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat