Pla per aprofitar l'àrea esportiva dels Jocs per revitalitzar els barris de ponent
  
La Comissió territorial d’urbanisme del “Camp de Tarragona” ha emès aquest dimarts un informe favorable a un Pla de millora urbana de la capital tarragonina que permetrà concretar l’ús de 39 parcel•les d’equipaments existents o previstos als barris de ponent.

Amb aquest Pla, l’ajuntament busca revitalitzar i relligar amb la resta de la trama urbana els barris residencials de Campclar, Torreforta, la Granja, la Floresta, l’Albada, Parc Riu Clar i els antics sectors dels plans parcials 9 i 13.

A la zona de ponent de Tarragona, entre els barris de Bonavista i Campclar, hi haurà una gran àrea d’equipaments esportius destinats als Jocs de la Mediterrània 2017 i també altres peces d’equipaments i zones lliures. L’ajuntament vol utilitzar aquestes peces complementàries per relligar els barris, evitant la dispersió dels diversos nuclis que conformen el seu terme municipal i assolint entorns cohesionats i complexos.

Àrees de nova centralitat

La concreció dels usos que hauran de tenir totes les àrees d’equipaments permetrà assegurar-ne una bona distribució, facilitarà dur a terme operacions de revitalització del teixit urbà d’aquests barris i la creació d’àrees de nova centralitat. Per titularitat, 31 són municipals i la resta pertanyen a altres administracions o a privats.

Pel que fa al seu destí, 18 tindran un ús cultural; 6, administratiu; 4, esportiu; 3, sanitari; altres 3, espais lliures; 3 més, ús religiós; un equipament acollirà una deixalleria, i un altre, instal•lacions d’abastament. El Pla abasta 2 peces més d’equipaments sense un ús adscrit. Finalment, 3 parcel•les que sumen una superfície de 5160 m2 que el planejament municipal vigent qualifica com a sistema d’equipaments passen a ser espai lliure públic.
Redacció TT - 03/05/2016 - 15:52h
no diu res
04/05/2016
09:29
Què hi fa aquest mapa o plànol mut?
y una mierda! ESTO ES EL BRONSX!
04/05/2016
08:47
"Per revitalitzar els barris de ponent":... cal redefinir als joves i no tant joves que estan agrupant-se per bandes al carrer i que estan començan a controlar zones dels barris, els que estan entrant als pisos a robar o els que entren als pisos i se'n declaren ocupes. Aquest anys més que mai es la dinamització que hi ha en aquests barris a 1 any d'uns jocs de 8 dies que pasaranr i que ens deixaran instaurada una linea delictiva sense precedents perquè aquí la medalla del detingut del robatori amb mort, se l'han penjada. Però al ritme que creix la delincuència aquí es perque algú NO FA LA FEINA, ESTAN PENDENTS DEL PUNYETEROS JOCS I LA GENT ESTÀ CAGADA DE POR PELS CARRERS I SENSE SEGURETAT.
habia una vez un circo....
03/05/2016
19:00
pero es que ningun medio de la ciudad va a investigar y estudiar de verdad la credibilidad de estos proyectos y lo va a denunciar a la opinión pública?????

Solo falta que el alcalde diga que le habla un pajarito...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat