ERC vol reconvertir el 'fracassat' pàrquing del Parc Francolí en una àrea per a autocaravanes
  
ERC-MES-MDC aposta per ubicar una àrea per a autocaravanes a l’aparcament del Parc del Francolí ubicat al carrer Josep Maria Tarrasa, al costat de la Guàrdia Urbana.

Aquest pàrquing, gestionat, després de la seva “transformació”, ja que es tracta d’un espai públic dins el Parc, en aquest cas el segon de aquestes característiques tan especials, explotat per la Fundació Onada, fruit d'un conveni-decret signat l'any 2011, presenta una molt baixa, per no dir, gairebé, inexistent ocupació, “podria destinar-se total o parcialment a l’estacionament d’aquests vehicles. La proposta compta amb la complicitat del conseller”.

“L’espai està immers en un parc que ofereix un entorn agradable amb possibilitats de lleure, pícnic i jocs infantils i, alhora, està molt ben connectat amb la zona centre mitjançant la línia 8 d’autobusos. Creiem que seria un lloc idoni per instal•lar-hi un equipament d’aquestes característiques” explica el conseller Jordi Fortuny. “Altres avantatges que ofereix l’espai és que requeriria poca inversió ja que l’aparcament ja disposa d’un sistema de barreres per controlar-ne l’accés i només s’haurien d’habilitar punts de llum i aigua i un punt de desguàs per a les aigües negres”.

ERC-MES-MDC ha fet arribar aquesta proposta a l’equip de govern després que, en el plenari del mes de març, els socialistes i els seus socis de govern tombessin una moció dels republicans demanant la creació d’una àrea per autocaravanes. “Deixant de banda els motius que els van portar a votar-hi en contra, el que importa és que existeix la voluntat que Tarragona tingui una àrea pública per a l’autocaravanisme. Això permetrà atreure un perfil de turista d’alt poder adquisitiu, consumidor de turisme cultural, patrimonial i gastronòmic’ afirma Jordi Fortuny qui afegeix que ‘cada any 400.000 autocaravanes creuen el Pirineu en direcció sud. Amb aquesta àrea podrem aprofitar tot aquest potencial turístic”.
Redacció TT - 06/05/2016 - 17:21h
previsors
13/05/2016
10:50
Quan els frares del Llorito van sentir que allà dalt hi anava un càmping de caravanes, van tancar ràpidament la finca.
Fracàs dels Pàrkings
09/05/2016
11:12
S'ha demostrat que ni el parking del Cesar August ni aquest, amb els preus impopulars han servit per a res. La fundació ONADA com a tal està ben pensada però amb el tema de preus i explotació dels treballadors que tenen es una vergonya. Tenen l'oportunitat de generar un espai de lleure amb una demanda brutal de serveis i activitats que podien organitzar amb els seus treballadors i resulta que desde el primer mes que van funcionar aquí al dia d'avui han reduit al personal i nomès han mirar de que sigui rentable, sense baixar preu dels aparcaments que cridaria a salvar la situació i a popularitzar més aquestes zones. UN NOU FRACÀS PER UNA ZONA AMB GRAN DEMANDA DE LLEURE.
Incompetents de l'Ajuntament
09/05/2016
08:26
Es deixa com a parking gratuit que realment és el que fa falta a la ciutat! No siguem flowerpower si us plau els vostres votants tenen dignitat!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat