La Diputació treu a licitació el projecte d'intervenció global de La Savinosa
  
Fotografia d'arxiu
La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de licitació del projecte d’ordenació de la finca “La Savinosa” que preveu la intervenció global al complex de l’antic preventori. La selecció es farà entre els cinc equips prèviament seleccionats a proposta del Col•legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, d’acord amb el conveni signat per aquest organisme professional i l’ens supramunicipal.

Seguint aquest acord, el Col•legi d’Arquitectes va convocar el procés de selecció, va rebre i avaluar les propostes i una comissió tècnica d’experts formada per representats de la Diputació, de l’Ajuntament de Tarragona, de la Direcció General de Patrimoni i del Col•legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya va fer la selecció. El resultat d’aquesta primera selecció de cinc candidats, a partir de les propostes presentades, va ser publicat al BOPT del passat dia 2 de desembre. Es tracta dels següents equips:

- Grau-Costa-Carracedo
- Fuses-Viader-Mansilla-Perea
- Ravetllat-Ribas, SLP-José González Baschwitz
- Robert Terradas Muntañola-Amador Ferrer Aixalà
- Jornet Llop Pastor Arquitectes-ADD Bailo Rull-Antoni Vilanova

La fase que ara comença preveu seleccionar, entre aquests cinc equips, aquell que presenti la millor proposta tècnica, seguint els criteris del procés de licitació que promou la Diputació. Els candidats tenen fins el 4 de juliol per a presentar les seves propostes que seran valorades per un comitè tècnic amb participació de la Diputació, de l’Ajuntament de Tarragona, de la Direcció General d’Urbanisme, de la Direcció General de Patrimoni Cultural i del Col•legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya.

L’equip adjudicatari s’ocuparà de la redacció de l’estudi sobre els valors arquitectònics i patrimonials; la redacció de l’estudi urbanístic, mediambiental i paisatgístic per assignar nous usos i determinar l’edificabilitat; i la redacció de la modificació del Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal que incorpori les propostes i els estudis necessaris.

El pressupost de la licitació és de 60.000 euros (72.600 amb IVA inclòs). D’aquests, 47.500 (més el 21% de l’IVA) es pagaran al licitador adjudicatari com a honoraris del projecte i 3.125 (més el 21% de l’IVA) a cadascun dels equips convidats al procés de selecció en concepte de primes de participació.
Redacció TT - 03/06/2016 - 14:12h
allà vosaltres
05/06/2016
23:54
Si hi fan un lloc públic allò serà un cau de merda. Malauradament l'incivisme s'hi imposa.
Jordi Ferré
04/06/2016
18:44
Fiqueu tots els bars, xiringuitos, menjars frets, terrasses, concerts de disjeis, les festes no tradicionals, les mamadetas, els vermuts, l'empalmada i tota la basca nocturna que hi ha a la Part Alta i els que ambulant per la baijada de la Misericòrdia fins a la 7 de la matinada tocant els collons als veïns. Ficar-los juntament amb els okupes en aquest racó de la Sabinosa, segur que estaran en la seva salsa.Me oblidava del tapeo nocturn !!Per una Part Alta tranquil·la residencial amb petits comerços!!.Salut!!!
A treure-hi profit
04/06/2016
14:27
Un espai públic per a una empresa privada? un clàssic a Catalunya !!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat