S'aprova inicialment el pla parcial de la Budellera, amb una previsió de 6.000 habitatges
  
La Junta de Govern Local celebrada el passat divendres, Diada de Santa Tecla, va aprovar inicialment el Pla Parcial 24 de la Budellera promogut per la Junta de Compensació provisional de la zona, que té com a finalitat desenvolupar el sector de sòl urbanitzable delimitat, que contempla el Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). Aquest acord arriba després de dos anys de tràmits administratius en els quals hi han intervingut els serveis municipals i d’altres administracions com Carreteres, Costes, Aviació civil i Ferrocarrils, entre d’altres.

La Budallera és una de les àrees de desenvolupament residencial de Tarragona que abasta els terrenys situats al nord de la carretera nacional 340, més amunt del sector Mas Sanroma i Cala Romana, el sud de l’Autovia A-7, a l’est el Club Gimnàstic i a ponent del nucli de Boscos de Tarragona.

El Pla preveu la construcció d’aproximadament 6.000 habitatges i la part no residencial es destinarà a zones verdes, equipaments, aparcaments i instal•lacions, La superfície total del sector és de 1.326.450 m2.

Aquest Pla està promogut per la Junta de Compensació provisional de la zona, formada per propietaris dels terrenys, es tracta doncs d’un Pla d’iniciativa privada.

Ara es posarà a exposició pública durant un mes i es demanaran els informes corresponents a les diferents institucions. Després, l’Ajuntament l’aprovarà definitivament un cop analitzat el resultat d’aquest tràmit d’informació pública i els informes rebuts.
Redacció TT - 26/09/2016 - 14:30h
JoseLuis
29/09/2016
22:11
Les voy a poner unos tochos que te cagas y venga a pillar pasta por doquier, sus vais a enterar lo que es forrarseeee ahahahaha
continua
29/09/2016
11:11
Altre cop aflora l'especulació del sòl.
decadència estètica
28/09/2016
16:51
És cert. L'estètica de noves zones urbanitzades els últims anys és realment deplorable. Malgrat que heu posat alguns exemples millors, crec que el problema és general , no només a la ciutat sinó en tot el país. La cultura del totxo que hem descobert amb la crisi no ha fet només mal a les butxaques sinó també a l'urbanisme de moltes ciutats. Si comparem els habitatges a Espanya amb altres païssos com Holanda,veurem com n'és de diferent el resultat. Això no es pot canviar però sí cal apostar per a que no es repeteixi en les noves zones d'expansió de la ciutat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat