Elvira Ferrando assegura que el remodelat Mercat Central obrirà al públic després de Reis
  
Fotografia: Mauri
La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha manifestat avui que l’obertura al públic del Mercat Central serà després de les festes de Reis. Així, ho ha ratificat en una visita a les obres que s’estan desenvolupant, a la qual també hi ha assistit la presidenta dels Venedors del Mercat de Central de Tarragona, Maria Virgili.

En els propers dos mesos es faran les obres que queden pendents: la pavimentació del terra, els acabats de l’exterior i les entrades de les escales. Les obres interiors del Mercat hauran d’estar enllestides el 15 de desembre d’enguany i la seva legalització amb la posterior recepció d’obres el 10 de gener del 2017. Aquesta és la data que consta en el contracte signat entre Espimsa i Corsan-Corviam Construcción SA, en el qual també s’acorda la reversió anticipada de la concessió d’obra pública de les plantes de l’aparcament, per un import de 5,3 milions d’euros, sempre que s’obtingui el finançament.

La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha afirmat que els objectius de l’aparcament i la municipalització de la gestió de les 330 noves places són: donar fluïdesa i assegurar la finalització de les obres; garantir que el pagament inicial de la reversió,752.899 € (més Iva), va directe als subcontratistes; fixar una data de finalització de les obres com a condició resolutòria, que és el 15 de desembre, i fixar un cronograma setmanal de seguiment de l’obra per garantir l’execució i finalització.

El cost total de la remodelació del Mercat Central és de 46 milions d’euros i ja estava inclosa la possibilitat de reversió de l’aparcament.

La consellera ha destacat que els paradistes ja poden entrar a fer les obres als seus respectius establiments i que abans del 15 d’octubre han de presentar a Espimsa una sèrie de documentació tècnica de les seves parades.
Redacció TT - 05/10/2016 - 15:13h
mentides a l'estil PP
07/10/2016
16:39
I això és veritat, el que ha dit?
finselspebrots
07/10/2016
14:08
Notición de tremendo calado, surgido de una mente privilegiada, pero le ha quedado por apuntar, si la apertura será el 7 de enero 2017, por semana santa, por las vacaciones de verano, por Santa Tecla o para cuándo. Un poco más de concreción por favor. ¿No se dispone de un planning de ejecución de las obras?
hovolemtot
07/10/2016
13:11
El saben aquell que diu...?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat