CDC reclama al PSC i PP solucions en els edificis en mal estat de la Part Alta
  
El portaveu del grup municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat aquest dilluns a l’equip de govern (PSC-PP) l’elaboració d’un informe sobre l’estat actual dels edificis de la Part Alta i que, un cop realitzat, el consistori assumeixi la seva responsabilitat en els edificis en mal estat de la seva propietat i es posi en contacte amb els propietaris de la resta d’immobles per tal que es facin càrrec de la rehabilitació. “En el cas que els propietaris dels edificis que presenten deficiències no es facin càrrec de l’arranjament, l’Ajuntament ha d’actuar subsidiàriament”, ha assenyalat Abelló, que ha recordat que aquesta és una eterna reivindicació dels veïns i veïnes del nucli antic, sobretot de l’Associació de Veïns Catedral.

“La Part Alta ja ha patit molts ensurts”, ha assenyalat Abelló, que ha recordat l’esfondrament de la Casa Foixà el juliol del 2012, l’evacuació d’urgència del número 10 de la plaça del Pallol el novembre del 2013, i l’esfondrament del número 11 del carrer Caldereres el setembre del 2014. “Tot i aquest seguit de greus episodis, al nucli antic hi continua havent un gran nombre d’edificis que no es troben en condicions òptimes”, ha alertat el portaveu de CDC, que no entén “la inacció” de l’equip de govern davant d’aquesta situació.

Abelló ha recordat que l’últim informe fet públic per l’Ajuntament data del desembre del 2014 i especifica que al nucli antic hi ha més d’una desena d’immobles que es troben en una situació de risc estructural i unes 280 façanes amb deficiències. “Aquestes xifres indiquen que el 35% dels edificis de la Part Alta presentava algun tipus de deficiència”, ha apuntat el portaveu de CDC, que ha reiterat la necessitat de conèixer la situació actual.

“No tenim constància de cap nou informe tècnic on s’especifiqui l’estat actual dels edificis del nucli antic, ni tampoc sabem perquè no s’ha aplicat el pla d’acció que s’havia de posar en marxa amb l’objectiu de posar solució als immobles que es troben en mal estat”, ha manifestat Abelló, que ha afegit que “no hem d’esperar que torni a succeir una desgràcia per posar-nos les piles”.
Redacció TT - 17/10/2016 - 16:03h
TECLETACC
19/10/2016
22:32
Jo crec que no fa falta arquitecta municipal, per dir que una casa no esta be i no fer ni que facin altres res, perque no caigui la casa, no cal gastar diners, la casa ja cau sola.Almenys no mal gastarem aquest diners.
Part Alta
19/10/2016
13:44
Que pasa en la Plaza del Forum,porque habiendo tantas asociaciones de vecinos y ahora una Plataforma, porque no se denuncia el trapicheo de la droga que hay por las mesas.Donde tenemos a la policía atonomica y la guardia urbana que se ve a una legua quienes están controlando la venda.
Miquel Ribes Part Alta
19/10/2016
11:36
Molt ben fetes Jordi Ferre aquestes cartes teves que surten avui al Diari de Tarragona.Menos Places dures, a veure qui se li a ocorregut pel cap i que interessos hi ha ara amb les Places dures.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat