ERC vol millores d'accessibilitat al Parc de la Quinta de Sant Rafael i a les escales del Miracle
  
L’accés al parc de la Quinta de Sant Rafael des del carrer Doctor Batestini presenta deficiències d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Tot i que existeix una rampa que hauria de facilitar l’entrada al parc, aquest accés es veu interromput per la reixa perimetral del recinte. Així ho denuncia el grup municipal d’ERC-MES-MDC a través del seu portaveu, Pau Ricomà, qui qualifica ‘d’incoherència el fet que una rampa pensada per millorar l’accessibilitat no compleixi la seva funció’. Els republicans anuncien que en el proper plenari demanaran que s’estudiïn les accions necessàries per recuperar aquest accés.

En el mateix plenari i també en matèria d’accessibilitat, el grup municipal d’ERC-MES-MDC donarà veu a les queixes dels pares i mares de la llar d’infants del Miracle. Unes queixes motivades per la dificultat d’accedir amb els cotxets de la canalla per les escales que transcorren pel costat de l’amfiteatre i que connecten Via Augusta amb el centre escolar. Les escales són una barrera arquitectònica que obliga els pares a carregar els cotxets o a donar un gran tomb per Via Augusta per arribar al centre fins a quatre cops al dia.

Els republicans demanaran que s’estudiï com millorar l’accessibilitat a la zona i remarquen que suposaria un benefici no només pels usuaris del la llar d’infants sinó per totes les persones amb mobilitat reduïda. ‘L’eliminació de barreres arquitectòniques i la defensa d’una ciutat accessible per a tothom ha de ser un eix bàsic de la política municipal. Són petites accions que sumen i que repercuteixen directament en la qualitat de vida de molts tarragonins’, conclou el portaveu republicà Pau Ricomà.
Redacció TT - 19/10/2016 - 15:26h
A mitges tintes sempre
25/10/2016
20:24
El que s'ha de fer és adoptar el projecte inicial per Parc que contemplava un petit llac, jardí romàntic anglès y més arbrat i arreglar d'una vegada per totes la Quinta de Sant Rafael, que fa llàstima i vergonya aliena passar per davant d'una joia modernista i veure com n'està de malmesa. Som l'única ciutat al món que deixaria podrir un edifici així.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat