ICV considera intolerable que la Generalitat posi a lloguer la 'Residencial' en un fòrum immobiliari
  
Davant les notícies sorgides sobre la intenció de la Generalitat de llogar la Ciutat de Repòs i de Vacances “La Residencial”, en la fira ‘Meeting Point’ per 480.000 Euros l’any, la portaveu d’ICV, Arga Sentís, ha manifestat que oferir en una fira immobiliària la ciutat residencial de Tarragona és un abús que s’ha fet d’esquenes a la ciutat, i que compromet seriosament el futur de l’equipament.

Segons Sentís, “la ciutat de Repòs i de Vacances és un patrimoni de tots els tarragonins i les tarragonines, edificat amb diner públic i dedicat històricament a una funció social. No és acceptable que la Generalitat decideixi, unilateralment, arrabassar aquest equipament al gaudi dels ciutadans i llogar-lo amb un afany exclusivament recaptatori, sense tenir en compte les nostres necessitats i el dret dels veïns i les veïnes a disposar d’allò que els pertany. El fet que això és vulgui fer mitjançant una fira d’ofertes immobiliàries és especialment greu. Més encara quan a la ciutat hi ha diverses propostes per reobrir la Residencial amb una funció social”.

La dirigent ecosocialista s’ha preguntat també “si aquesta operació immobiliària és la torna per les inversions que han fet en els Jocs Mediterranis, evidenciant que al final volen que tot els hi surti gratis”. Sentís remarca que, fa pocs dies, va venir el Conseller de Salut “a vendre fum sobre el futur de l’Hospital Joan XXIII, sense que hi hagi cap quantitat compromesa, i tot seguit es va oferir a comprar, a càrrec de l’erari públic, l’Hospital General de Catalunya. És com si ens prenguessin el pèl”.

“Caldrà que els partits que donen suport al govern i li han votat la confiança ens expliquin molt clarament quina és la seva posició”, ha afegit, perquè ara com ara el que veiem és que actuen contra els interessos i les necessitats de Tarragona”, ha afegit.

Sentís també ha considerat “molt simptomàtic” que aquesta operació es faci sense que l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en tingués cap informació, “cosa que demostra que l’equip de govern, format per un pacte estrany i contra natura, ha perdut el rumb i no té cap projecte coherent per oferir a la ciutadania”.
Redacció TT - 26/10/2016 - 21:55h
lloc de repòs
29/10/2016
10:30
Si, la Genialitat ara hi vol construir una zona de repòs, UN CEMENTIRI.
Tarragona ciudad de curas y militares
29/10/2016
00:23
Dieu que Barcelona ens ordena i governa, cosa que lamentablement és veritat, però de debò espereu que amb els morts que Tarragona ha tingut sempre per dirigents fem alguna cosa? si a Tarragona volem tirar cap endavant l'únic que hem de fer és canviar a pèl tot el consistori de Reus (que sempre ha estat una ciutat amb molt més empenta i determinació que nosaltres) pel nostre. Ells s'ensorren i nosaltres ens posem on hauríem de ser.
Ciutat Residencial
28/10/2016
11:32
Si la Ciutat Residencial va ser un lloc per a estiuejants vora la Platja Llarga, per què no pot continuar sent-ho?
Qui són aquestos de BCN per canviar-nos el nom? On és la dignitat tarragonina? Està comprada?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat