S'inicien les obres de millora dels vials principals de la zona d'Interblocs de Sant Salvador
  
La zona d’Interblocs de Sant Salvador canviarà d’aspecte en els propers mesos. Les obres de millora dels vials principals i de la mobilitat ja estan en marxa. “Amb aquesta actuació s’aconseguirà que els veïns d’aquesta zona estiguin comunicats amb una xarxa de voreres accessible, tant des del carrer arquitecte Jujol, com el carrer Gaudí, com des de l’avinguda dels Pallaresos”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

Aquest espai es va construir fa dècades i havia sofert un important deteriorament amb el pas dels anys. En el moment de la seva construcció no existia una normativa clara pel que a l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa -ara que sí existeix- es faran les obres amb la voluntat de resoldre tots els inconvenients que presentaven les voreres i els vials. En aquest sentit, en alguns trams s’eliminarà la vorada existent, mentre en altres es demolirà part del formigó amb l’objectiu de no incrementar la rasant de la vorera. “Amb aquestes actuacions solucionarem una de les reivindicacions històriques que s’arrossegaven des de fa anys a Sant Salvador”, conclou Martín.

Les obres de millora d’Interblocs s’han adjudicat per valor de 51.810 euros. Es van iniciar els treballs previs la setmana passada i està previst que finalitzin en quinze dies.

Millores a l’entorn de l’Escola Ponent
Per altra banda, l’Àrea d’Espais Públics ha enrajolat els voltants de l’Escola Ponent de Camp clar, en concret, a l’avinguda Tarradelles. Aquesta actuació s’ha fet amb l’objectiu de renovar l’entorn del centre educatiu, “és a dir, millorar la seva imatge. Abans, una part estava encimentat i l’altra era terra”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martin.
Redacció TT - 28/10/2016 - 11:26h
Denuncia
29/10/2016
21:10
Jo penso denunciar aquesta despesa en solars privats !!.
SON PRIVATS
28/10/2016
18:27
Aquets dits espais "Interblocs" no son de titularitat pública, son uns terrens de propietat privada dels blocs de Sant Salvdor, per tant la conservació o millora correspon al propietaris dels habitatges de 1500 vivendes de S. Salvador, gastar diners públics és malversació de fons municipals (tots els Tarragonins) i una prevaricació perque l'Ajuntament ho sap.
Jo tenim tinc un carreró que hem de netejar, mantenir i il"luminar els veîns.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat