La Junta de Govern Local aprova avui definitivament el Pla Parcial on s'ha d'implantar IKEA
  
La Junta de Govern Local que se celebra aquest divendres ha tractat de l'aprovació definitiva dels projectes d'urbanització i reparcel•lació del Pla Parcial 10, on s'implantarà el centre comercial IKEA i l'accés a l'Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs Mediterranis.

A partir de l'aprovació definitiva ja es podran fer els tràmits per licitar l'adjudicació de les obres d'urbanització en aquesta zona de Campclar, a tocar a la T-11, que tenen un pressupost de 15 milions d'euros més IVA.

Pla Parcial urbanístic 24 Budellera

Així mateix també està previst avui prorrogar la vigència de la Junta de compensació provisional del Pla parcial urbanístic 24, de la Budellera, per un termini de divuit mesos a comptar des de la seva inscripció d’aquesta modificació al Registre d’entitats urbanístiques col•laboradores de la Generalitat.

Recordem que la Junta de Govern Local, en sessió celebrada el divendres 23 de setembre de 2016, va acordar aprovar inicialment el Pla parcial urbanístic 24, la Budellera, presentat en data 5 de juliol de 2016, per la Junta de Compensació provisional del sector.

"L'àmbit del PPU-24 La Budellera se situa a la zona de llevant del terme municipal de Tarragona. Es tracta d'un sector discontinu que abasta els antics sectors del planejament general de 1995: pla parcial urbanístic 24, la Budellera i pla parcial urbanístic 27, de la Platja Llarga. La part de l'àmbit que admet el desenvolupament residencial abasta els terrenys situats al nord de la carretera N-340 més amunt del sector de Mas Sanromà i Cala Romana, al sud de la Autovia A-7, a l'est de les instal•lacions del club Gimnàstic i a ponent del nucli de Boscos de Tarragona”.
Redacció TT - 11/11/2016 - 09:11h
Budallera y Llorito
14/11/2016
13:48
Igual sel Sr. Milà nos puede explicar porqué los Juegos se han tenido que posponer.
un millor lloc per a IKEA
11/11/2016
21:06
L'IKEA estaria més a gust dins de TGN. Allí on hi ha ara la presó sense presos.
caos previsible?
11/11/2016
12:13
Tindrem en pocs metres quadrats el Carrefour i el Bauhaus, el Centre Comercial les Gavarres, la cruïlla de l'autovia que uneix Cadis-Algesires-Múrcia-València-Tarragona-Barcelona amb la que uneix Còrdova-Ciudad Real-Conca-Terol-Falset-Reus-Tarragona, l'accés als barris de Bonavista, Camp Clar i la Floresta... i ara, un Ikea i el complex esportiu més gran de la ciutat.

Tot això ubicat en un indret on la majoria de gent hi anirà en vehicle privat.

Segur que s'ho han pensat bé els experts en mobilitat del nostre ajuntament?

Els recordo que la zona ja es col·lapsa ocasionalment en l'actualitat, per exemple els caps de setmana previs a les festes nadalenques.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat