La FAV Llevant s'oposa a l'aprovació del Pla Parcial de la Budellera
  
La Federació d'Associacions de veïns de l'àrea llevant de Tarragona(FAV Llevant), amb el suport de la FAVT (FAV Ponent) i la Plataforma Salvem la Platja Llarga consideren que no és viable ni sostenible el Pla parcial 24 de La Budellera, aprovat inicialment per l'Ajuntament, i comunica que presentarà oposició tant mitjançant al•legacions a l'acord de Junta de Govern de l'Ajuntament pel que s'aprova inicialment el Pla Parcial PP 24, com mitjançant accions de reivindicació popular i social.

La Federació ha reunit un equip de tècnics amb sòlida experiència en planejament urbanístic, enginyeria i arquitectura urbana, medi ambient i sostenibilitat que ha estat estudiant la documentació publicada del Pla Parcial 24. De l'estudi d'aquesta documentació han conclòs que:

• No queda garantida la viabilitat tècnica ni econòmica del Pla Parcial.

• El Pla Parcial no respecta ni dóna compliment a determinats requeriments establerts pel Pla General de la Ciutat de Tarragona.

• El Pla Parcial presenta greus deficiències en aspectes com mobilitat, protecció i integració ambiental de l'entorn, eficiència energètica, dinamització i sostenibilitat comercial i cohesió social que si no es resolen, poden perjudicar greument i de forma directa tant la qualitat de vida dels veïns de Tarragona com en l'entorn urbà i periurbà de la ciutat.

En resum, des de la Federació afirmem que "l'aprovació i posterior desenvolupament del Pla Parcial 24 danyaria de forma irreversible la ciutat de Tarragona, afectant molt negativament a la platja llarga i el seu entorn natural, saturant i col•lapsant la mobilitat a l'entorn, afeblint el comerç del centre de la ciutat, i distorsionant el mercat immobiliari de Tarragona.

Finalment, de forma addicional, es vol expressar el profund malestar amb l'actual Govern de la Ciutat, i especialment amb el Regidor d'Urbanisme, Josep Maria Milà, per no complir amb el compromís assumit verbalment d'exposar al públic una maqueta del Pla Parcial i ampliar el termini d'exposició pública i al•legacions per tal de donar l'oportunitat a la ciutadania d'entendre i conèixer millor com canviarà Tarragona en el cas de que s'aprovi el Pla Parcial 24, de la Budellera".
Documentació addicional
Redacció TT - 15/11/2016 - 18:52h
Una historia de fum i de pressa de pel
17/11/2016
21:00
Nàstic-Budallera

http://territori.scot.cat/cat/notices/2008/12/pla_urbanistic_de_l_estadi_del_club_gimnastic_de_tarragona_camp_clar_tarragona_128.php
Com una formigueta
17/11/2016
07:35
Endevineu qui n'era l'arquitecte promotor .....
http://www.tottarragona.cat/ca/urbanisme/19533-gracies-als-jocs-2017-el-parc-de-llevant-residencial-podra-construir-46-habitatges-mes.html
Quiero saber
16/11/2016
21:36
Y a todo esto… ¿qué dice Ballesteros? ¿Todo culpa de Madrid? ¿Culpa Cardenal? ¿Pau Pérez que aprieta mucho?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat