Foment licita les obres d'urbanització de la Plaça Corsini
  
El Ministeri de Foment ha licitat, segons publica el BOE, les obres d'urbanització de la Plaça Corsini de Tarragona.

Les obres s'iniciaran en el primer semestre de 2017 i es preveu un termini d'execució de setze mesos. L'import total ascendeix a 512.487,45 euros, que finança íntegrament el Ministeri de Foment dins del Programa de Rehabilitació Arquitectònica.

Es durà a terme la substitució de l' enrajolat actual i dels elements de mobiliari urbà existents, molt deteriorats per les obres executades amb anterioritat al mercat.

Programa de Rehabilitació Arquitectònica i 1,5% Cultural

Aquesta actuació es realitza en el marc del Programa de Rehabilitació del Patrimoni Arquitectònic, que consisteix en el finançament d'obres rellevants de rehabilitació del patrimoni arquitectònic espanyol amb els pressupostos propis del Ministeri. En aquests casos Fomento finança les obres i exerceix com a òrgan de contractació de les mateixes.

L'Ajuntament s'encarregarà dels canvis acordats amb els veïns

Per la seva part, l'Ajuntament s'ha mostrat satisfet per aquesta licitació, per part del Ministeri de Foment. La presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, ha declarat: "És una bona notícia que l'Estat col•labori econòmicament en la urbanització de l'entorn del Mercat Central gràcies a les aportacions del 1,5% Cultural".

Ferrando ha afegit: "El Ministeri desenvoluparà el projecte original de la plaça, però paral•lelament l'Ajuntament s'encarregarà d'aquelles novetats amb les quals es va comprometre amb els veïns de la zona, com són la incorporació d'una pèrgola i diferents bancs a la plaça remodelada".
Redacció TT - 25/11/2016 - 15:06h
ONCE
26/11/2016
09:19
Sr o sra ciutat normal, el sr. Ballesteros no veu res com el seu predecesor sr. Nadal.
Al país dels cecs, el tort és el rei.
Encesa de llums de Nadal
26/11/2016
08:56
Patètica i desatrossa inauguració, la gent cansada d'esperar amb la canalla davant una pantalla.

Una poca soltada amb tota regla.
En una ciutat normal
26/11/2016
08:35
Resulta incomprensible i inadmissible que un senyor amb interessos urbanístics particulars sigui el regidor d’urbanisme. Amén de tots els càrrecs que ostenten els seus múltiples familiars dins el consistori per a major glòria del susdit.
Senyor Ballesteros va camí del precipici. L’ètica i l’estètica. La dona del Cèsar a més de ser honrada ho ha de demostrar.
Primer Nadal, Fernández…la maledicció ens persegueix en aquesta ciutat on s’ha instaurat des de fa temps la corrupció i el xiringuito d’uns quants, sempre els mateixos.
Per si algú no ho sap l’actual regidor d’urbanisme, el Sr. Milà, és l’arquitecte-urbanista que ha participat directament en el desenvolupament de la majoria de plans parcials i plans de millora urbana que hi ha programats per als propers 20 anys a la ciutat de Tarragona.
Concretament, per fer-ne esment d’alguns d’ells, ha participat del PP de la Budellera, PP de Terres Cavades, PMU 34…és a dir, aquests plans parcials suposen el major canvi i creixement urbanístic/residencial que ha experimentat Tarragona al llarg de la seva historia.
Cal recordar que aquests grans plans parcials estan casualment promoguts per societats en què participa majoritàriament J.L.García, amb tota probabilitat el major promotor d’habitatges que hi ha a la nostra ciutat juntament amb els amics del Pujolet. Tots aquests plans parcials i plans de millora necessiten modificacions puntuals del POUM i, per tant, la decisió d’un regidor d’urbanisme és determinant per al projecte.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat