La remodelació de la Plaça dels Infants ja està enllestida
  
Les obres de remodelació de la plaça dels Infants ja estan enllestides. De la nova fisonomia de la plaça cal destacar que ara compta amb un important espai de jocs per a la canalla - on abans hi havia l’antiga pista de bàsquet- que s'ha pavimentat amb cautxú de colors per amortiguar les caigudes i que està delimitat. Els bancs s'han reubicat tocant a la barana de formigó, s'han col•locat noves paperers i una nova font per a ús habitual. També s’ha arranjat la jardinera i s’han podat les palmeres.

En conjunt s’ha adecentat aquesta plaça del barri i ara té un aspecte agradable on s’hi pot passejar, descansar i els infants comptem amb elements de jocs.

Els treballs de millora de la plaça dels Infants s’han realitzat en dos mesos i han tingut un cost econòmic de 58.800 euros que han anat a càrrec a parts iguals per l’Ajuntament i de la Diputació de Tarragona, mitjançant el Pla d’Acció Municipal.
Redacció TT - 20/12/2016 - 15:07h
Esa barana de formigó buena
20/12/2016
23:34
Me mola esa plaza porque es de y para skaters. El paviment de cautxu anirà de p.m. per absorbir les talgues més heavys. Molt dengorile peña. Ens veiem al chikipark dels infants amb el monopatí. hay q liarla. ueaaa. La barandilla de formigó me chiflaaa locus :) be be be

Salutacions amics del barri!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat